fbpx


Vastavirta-allas yhdistää poreet ja uima-altaan

Vastavirta-allas tuo yhteen liikkumisen ilon ja porealtaassa rentoutumisen.

Valikoimastamme löydät laadukkaat vastavirta-altaat, joissa yhdistyvät kesäinen viilentyminen, kuntoilu ja miellyttävien poreiden keskellä rentoutuminen. Ihania vaihtoehtoja terassille ja sisätiloihin. Olemme Kaarinassa toimiva perheyritys, josta saat aina henkilökohtaista palvelua - tutustu tuotteisiin alla ja tule käymään!

OTA YHTEYTTÄ!

Varasto loppu
26 900,00 
Varasto loppu

Vastavirta-altaat

River spa 4,9 m

36 500,00 
Varasto loppu

Vastavirta-altaat

River Spa 5,9 Yhtenäinen

39 900,00 
Varasto loppu

Vastavirta-altaat

River Spa 5,9 Erillinen

39 900,00 
Varasto loppu
41 990,00 
Varasto loppu

Vastavirta-altaat

River Spa 6,9 m

43 500,00 


Vastavirta-allas sisälle tai ulos

Vastavirta-allas on markkinoiden monipuolisin rentoutuskeidas, joka toimii samalla virkistävänä uima-altaana ja kuplivana porealtaana. Säädettävä vastavirtaominaisuus tuo tasaista lisävastusta esimerkiksi uimarille tai kuntoutujalle. Valikoimastamme löydät 4-10-metriset ratkaisut sisälle ja ulos.

Tule tutustumaan esillä oleviin vaihtoehtoihin Kaarinan myymälään. Etsitään yhdessä tarpeisiisi paras allasratkaisu!

Vastavirta-altaan ominaisuudet

River Spa vastavirta-altaat ovat laadukkaita, komposiittiverhoiltuja altaita, jotka kestävät kovaakin kulutusta. Istumapaikkoja voi olla asiakkaan tarpeen mukaan 2-8, ja altaan pituus voi olla 4-10 metriä. Uima-alue ja poreallas voidaan sijoittaa samaan osaan tai erillisiin osiin.

Allaspaketti sisältää kaikki tarvikkeet, kuten lämpökannen, nousuportaat, hierontapumput sekä valaistuksen. Uintivastus on säädettävissä tasoille 1-10. Altaissa on ritilä veden pysäyttämistä varten, jotta virtaus pysyy tasaisena. Asiakas voi vaikuttaa altaan ulko- ja sisäkuoren väreihin, sillä vastavirta-altaat tilataan aina asiakkaan vaatimilla varusteilla sekä väreillä.

KYSY LISÄÄ!

Altaan asennus ja huolto

Vastavirta-allas voidaan sijoittaa terassille pinta- tai upotusasennuksena sekä sisätiloihin. Toimitamme altaan asennusvalmiina pakettina, jolloin asiakkaamme ei tarvitse huolehtia liittimien, letkujen tai muiden osien kiinnittämisestä. Tarvittaessa myös altaan sähköasennukset ja terassin pohjatyöt voidaan toteuttaa laajan yhteistyöverkostomme kautta, jolloin saat koko projektin kätevästi yhden oven takaa.

Tule tutustumaan altaisiin Kaarinan myymälään

Me olemme perheyritys, joka on erikoistunut elämyksellisiin allasratkaisuihin. Meiltä saat aina ihmisläheistä ja asiantuntevaa palvelua. Opastamme altaiden valinnassa ja asennuksessa pitkän kokemuksemme tuomalla varmuudella. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Meiltä saat myös kattavat varaosa- ja huoltopalvelut, jotta altaasi pysyy hyvässä kunnossa myös tulevaisuudessa. Tule Kaarinan toimipisteellemme (Laasmäenkatu 5 20780 Kaarina) tutustumaan vastavirta-altaisiin sekä muihin malleihin, kuten ulkoporealtaisiin ja uima-altaisiin.

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!