OTA YHTEYTTÄ

Keitä me olemme?

Petri Tanhuanpää

Omistaja / Myynti

040 500 77 77
petri.tanhuanpaa@auraspa.fi

Niklas Tanhuanpää

Myynti

0400 740 061
niklas.tanhuanpaa@auraspa.fi

Tuomas Tanhuanpää

Asennus/Huolto

044 302 7231
tuomas.tanhuanpaa@auraspa.fi

Sirpa Tanhuanpää

Laskutus

040 742 7023
sirpa.tanhuanpaa@auraspa.fi

Hugo 

VARTIJA/eläkeläinen

Littoisten Talotekniikka OY

Perheyrittämistä jo vuosikymmenien kokemuksella. Olemme toimineet ulkoporealtaiden maahantuonnin parissa jo 10 vuoden ajan. Huolehdimme altaiden maahantuonnista, huollosta, varaosista sekä asiakkaiden huolettomista hetkistä iloisella otteella! Tuotevalikoimaamme kuuluu AuraSpa- ja ViskanSpa-ulkoporealtaat, Fortunan uima-altaat sekä erilaiset tarvikkeet ja varaosat.

Kysy lisää toiminnastamme

Allasmallistomme löydät täältä

Klikkaa allasvalikoimaan tästä

Miksi valita meidät?

Yrityksemme haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden hankkia arkeensa pisaran luksusta. Tarjoamme ulkoporealtaat ja uima-altaat kilpailukykyiseen hintaan, kuitenkaan laadusta tinkimättä! Yrityksemme tavoitteena on palvella asiakkaitamme täydellä sydämellä ja ammattitaidolla. Tavoitteemme on asiakkaidemme tyytyväisyys ja tämä ohjaakin toimintaamme jokapäiväisessä tekemisessämme. 

Littoisten Talotekniikka Oy on vakavarainen ja luotettava kumppani, josta osoituksena yrityksemme kuuluminen korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen.

Milloin kaikki alkoi ja Mistä meidän altaitamme löytyy?

Olemme tuoneet ulkoporealtaita jo vuodesta 2011 ja tänä päivänä altaistamme nauttii jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat aina Hangosta Nuorgamiin saakka. Altaamme tulevat maailman suurimmilta ulkoporealtaiden valmistajilta, joilla on jo lähes 30 vuoden kokemus ulkoporealtaiden valmistuksesta. Vuoden 2021 uutuutena saimme valikoimaamme myös Pohjois-Euroopan suurimman ulkoporeallasvalmistajan, ruotsalaisen ViskanSpan ulkoporealtaiden maahantuonnin.

Ota yhteyttä tai tule käymään