fbpx

Hanki pihallesi ulkoporeallas ja nautit arjesta vuoden jokaisena päivänä!

Ulkoporeallas tuo kaivattua arjen luksusta ja ihanaa yhdessäoloa jokaiseen kotiin. Meiltä saat laadukkaat pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut ulkoporealtaat. Meillä on altaista pitkä kokemus joten autamme myös mielellämme altaan valinnassa. Lisäksi takaamme teille ainutlaatuisen hyvän palvelun myös altaan toimituksen jälkeen, huoltoa unohtamatta! Valikoimastamme löytyy erikokoisia ja erimallisia ulkoporealtaita eri käyttäjien tarpeisiin. Ulkoporealtaan osto on vähän sama homma kuin autonkin ostaminen eli harvemmin autoakaan ostetaan ilman koeajoa ja näin ollen paras vaihtoehto onkin tulla paikan päälle tutustumaan eri allasmallien muotoiluihin ja eroihin. Tutustu ulkoporealtaisiimme alla ja tehdään yhdessä allasunelmistanne totta
TARJOUS
TARJOUS
ESITTELYKAPPALE
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS

AuraSpa

Ulkoporeallas Ströömi 2200x2200x970mm

6 990,00 7 390,00 
TARJOUS

Ulkoporealtaat

Ulkoporeallas Sandö White edition

9 990,00 
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS
MALLIKAPPALE


Ulkoporeallas rentoutumiseen ja yhdessäoloon

Valikoimistamme löydät AuraSpan ja ViskanSpan laadukkaat ulkoporealtaat. Pienimmät altaat soveltuvat hyvin kahdelle hengelle ja isompiin malleihin mahtuu jopa 7-8 kylpijää. Tilaa ulkoporeallas kätevästi suoraan verkkokaupastamme tai tule tutustumaan altaisiin Kaarinan myymäläämme(Laasmäenkatu 5 20780 Kaarina). Voit myös ottaa yhteyttä esimerkiksi puhelimitse 040 50 077 77, niin löydetään yhdessä teidän unelma-altaanne. Perheyrityksestämme saat myös ainutlaatuisen hyvää palvelua!

Toimitamme halutessanne porealtaan valmiina pakettina suoraan kotipihaan. Meiltä saat myös joustavan rahoituksen ja jopa 30 kuukautta korotonta maksuaikaa. Ota arjesta kaikki ilo irti ja investoi ihanaan luksukseen, rentoutumiseen ja yhdessäoloon!Ota yhteyttä

Miten valitsen ulkoporealtaan?

Ensimmäisenä kannattaa miettiä ulkoporealtaan käyttötarkoitus, eli kuinka monelle kylpijälle se on tarkoitettu. Tuleeko ulkoporeallas terassille, vai kenties ahtaampaan paikkaan esim parvekkeelle? Altaiden istumasyvyyksissä ja muotoiluissa on lisäksi paljon eroja, joten myös kylpijöiden fyysiset mitat tulee ottaa huomioon allasmallia valitessa. Esimerkiksi altaan syvyys ja erityispiirteet, kuten lapsiystävällisyys, on tärkeää huomioida allasta valittaessa. Meille voit tulla koeistumaan eri mallit paikan päällä, mutta autamme mielellämme myös altaan valinnassa esimerkiksi puhelimitse puh. 040 50 077 77 Tämän lisäksi on otettava huomioon käytettävissä oleva tila, oli kyseessä sitten terassille tai nurmikolle asennettava ulkoporeallas.

Lisäksi kannattaa valita luotettava, kotimainen toimija, jolta saa myös tulevaisuudessa varaosia, huoltopalvelua ja muuta teknistä apua porealtaan kanssa. Ulkoporealtaat ovat teknisiä laitteita ja erilaisia kysymyksiä tulee varmasti mieleen vielä altaan hankinnan jälkeenkin. Meille asiakaspalvelun laatu ja asiakastyytyväisyys ovat avainasioita, meidät tavoittaakin usein puhelimitse myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen ratkaisun!

Ota yhteyttä

Ulkoporealtaan asennus

Ulkoporeallas asennetaan terassille pinta-asennuksena tai upotettuna, mutta se voidaan asentaa myös maahan, mikäli perusta on tasainen ja routimaton. Altaan alle kannattaa sijoittaa ylimääräiset uretaanilevyt, jotka estävät kosteuden ja kylmyyden nousemisen maasta. Poreallas voidaan tarpeen mukaan sijoittaa myös esimerkiksi parvekkeelle tai sisätiloihin.

Meidän kauttamme saat halutessasi ulkoporealtaan valmiina pakettina. Asennukseen tarvitaan sähköurakoitsija sekä ammattilainen toteuttamaan tarvittavat perustukset ja terassin muutostyöt. Laajan kumppaniverkostomme kautta saat tarvittaessa koko toteutuksen meidän kauttamme. Kysy lisää kokonaisratkaisusta!

Ulkoporeallas pohjoismaisiin olosuhteisiin

AuraSpan ja VinskanSpan porealtaat valmistetaan kestävästä akryylimuovista, maailman johtavien komponenttivalmistajien osista, automatiikasta ja pumpuista.

Altaiden eristyksen olemme 10 vuoden kokemuksella muokanneet niin, että ne vastaavat loistavasti pohjoisen vaativia olosuhteita. Tästä syystä porealtaissa on myös normaalia paksummat ja pienellä kaadolla varustetut lämpökannet, eli porealtaita voi käyttää myös talvella. Hyvä eristys ja paksut lämpökannet mahdollistavat energiatehokkaan sekä vaivattoman kylpykokemuksen vuoden jokaisena päivänä, eikä kylpemistä tarvitse jättää talvellakaan väliin!

Jokaisessa ulkoporealtaassa on omat erityispiirteensä, joten suosittelemme aina ensin tutustumaan ratkaisuihin paikan päällä tai keskustelemaan allastarpeistanne asiantuntijan kanssa.

Ota yhteyttä

Muista myös lisävarusteet ja altaanhoitotarvikkeet

Meiltä saat ulkoporealtaiden lisäksi niin lisätarvikkeet, puhdistusaineet kuin varaosat, jotta voit nauttia altaastasi mahdollisimman vaivattomasti.

Moni ostaa altaan hankinnan yhteydessä myös erilaisia puhdistusaineita ja vaihtosuodattimia. SPA Start Set on esimerkiksi hyvä valinta aluksi, sillä paketista löytyy kaikki tarvittava altaan hoidon aloittamiseksi. Sen lisäksi altaan käyttöä helpottavia lisävarusteita on muun muassa Wifi-etäohjaus sekä kansimekanismi, joka helpottaa kannen käsittelyä huomattavasti. Allashintoihin kuuluu aina mukaan myös eristetty lämpökansi.

Tule kylpemään Auraspan kivijalkamyymälään Kaarinaan

Meillä pääset jopa kylpemään jotta saat autenttisen kokemuksen porealtaista! Me olemme ulkoporealtaisiin erikoistunut perheyritys, jonka keskeisin arvo on laadukas ja ihmisläheinen asiakaspalvelu. Meillä on porealtaista pitkä kokemus, joten opastamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa.

Toimitamme ratkaisuja ympäri Suomen. Meiltä saat myös varaosat suoraan hyllystä sekä kattavat huoltopalvelut tarpeen mukaan. Valikoimistamme löydät myös vuokrattavat porealtaat, vastavirta-altaat sekä uima-altaat. Tutustu koko valikoimaan!

Katso yhteystietomme Usein kysytyt kysymykset ulkoporealtaista Ohjeita ja vinkkejä

Hyödyllistä tietoa ulkoporealtaista:

Lue ulkoporealtaiden perustuksista

Tutustu porealtaiden sähkönkulutukseen