fbpx

Uima-allas omalle kotipihalle tai terassille

Rentoudu uima-altaassa omalla pihalla tai terassilla perheen ja ystävien kanssa! Tarjoamme alan kätevimmät allaspakettiratkaisut, jotta uima-altaan hankkiminen on sinulle mahdollisimman vaivatonta. Ota arjesta kaikki ilo irti ja investoi ihanaan rentoutumiseen ja yhdessäoloon!
Ota yhteyttä


Uima-allas haluamissasi mitoissa

Valikoimistamme löydät eurooppalaiset Fortunan lasikuituiset uima-altaat, jotka voidaan asentaa suoraan upottamalla maahan. Valikoimissamme on 6-10-metrisiä altaita, joista löydät varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Meiltä saat myös kätevän rahoituksen ja jopa 30 kuukautta korotonta maksuaikaa. Lisäksi takaamme alan parhaan ja ihmisläheisimmän asiakaspalvelun sekä hankintavaiheessa että sen jälkeen. Tutustu valikoimaan tai tule käymään Kaarinan myymälässämme!

Ota yhteyttä

Uima-altaan asennus

Valmiit allaspakettiratkaisumme on kehitetty juuri sitä varten, että asiakkaamme saavat laadukkaan uima-altaan omalle kotipihalleen helposti ja nopeasti. Toimitamme lasikuitualtaan valmiiksi koottuna kokonaisuutena lämmityksineen, letkuineen ja liittimineen.

Uima-altaan asennus vaatii maansiirtourakoitsijan palveluita, jotta altaalle saadaan tehtyä tarvittava perusta ja tuenta. Lisäksi tarvitaan sähköurakoitsija hoitamaan kytkennät. Laajan yhteistyöverkostomme kautta saat tarvittaessa koko paketin samasta osoitteesta, jolloin voit vain keskittyä uuden uima-altaan elämykselliseen käyttöönottoon.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Fortuna-altaiden ominaisuudet

Fortuna uima-altaat valmistetaan kestävästä lasikuidusta ja laadukkaista PVC-osista. Seinät on vahvistettu 6-kerroksisella laminoinnilla ja teräskehikolla, joten erillisiä tukirakenteita ei tarvita. Pinta on suojattu UV-säteilyä, kemikaaleja ja kulutusta kestävällä gelcoat-pinnoitteella. Fortuna uima-altailla on markkinoiden pisin runkotakuu, joka on peräti 20 vuotta.

Uima-allaspaketti sisältää muun muassa ilmalämpöpumpun, asennus- ja puhdistustarvikkeet, kelluvan lämpöpeitteen, turvalliset portaat sekä LED-valaistuksen. Valikoimissamme on myös lisävarusteita, kuten suolajärjestelmiä ja automaattisia klooraimia. Tule käymään kivijalkamyymälässämme Kaarinassa (Laasmäenkatu 5 20780 Kaarina) tai soita numeroon 040 500 77 77 ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä allasratkaisuiden erityisosaajaan

Me olemme elämyksellisiin allasratkaisuihin erikoistunut perheyritys, jonka tavoitteena on taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllinen ja ihmisläheinen palvelu. Meillä on pitkä kokemus uima-altaista, vastavirta-altaista ja ulkoporealtaista, joten löydät kauttamme markkinoiden kestävimmät ja mukavimmat allasratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelua myös altaan oston jälkeen, sillä saat meiltä kattavat huoltopalvelut ja varaosat sekä tekniset neuvot tarpeesi mukaan. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Tule käymään kivijalkamyymälässämme Kaarinassa, niin etsitään yhdessä uima-allas, josta on iloa vuosikymmeniksi eteenpäin!

Ota yhteyttä!