fbpx

Ulkoporealtaan varaosat verkosta ja myymälästä

Löydät valikoimastamme laadukkaat ulkoporealtaan varaosat, jotka takaavat altaasi pitkän käyttöiän ja virheettömän toiminnan. Kattava valikoimamme tarjoaa kaiken mitä tarvitset, oli kyseessä sitten pumput, tiivisteet, LED-valot, letkut ja liittimet. Varaosavalikoimamme kattaa sekä meiltä ostetut ulkoporealtaat että myös muiden valmistajien altaat.

Ulkoporealtaasta on tärkeää pitää hyvää huolta. Säännölliset huoltotoimenpiteet ja laadukkaat varaosat ovatkin avainasemassa altaan pitkän käyttöiän ja toimivuuden kannalta. Autamme mielellämme oikeiden varaosien valinnassa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan asiasta tarkemmin! Tarjoamme asiantuntevaa apua ja neuvoja.

Voit tilata tarvitsemasi varaosat verkkokaupastamme nopealla kotiinkuljetuksella tai noutaa ne halutessasi itse myymälästämme. Meillä on ilo auttaa sinua pitämään altaasi parhaassa mahdollisessa kunnossa, jotta voit nauttia rentouttavista poreista vuodesta toiseen.

 

HUOM! Kaikki varaosamme eivät ole verkkokaupassa myynissä. Kysy siis rohkeasti jos tarvitset jotain tiettyä pumppua, näyttöä tai lämpövastusta altaaseesi!

Ota yhteyttä!

Ulkoporealtaan varaosat

Palloventtiili

19,00 

Letkut ja liittimet

Balboan lämmitysvastuksen liitin

20,00 

Suuttimet ja säätimet

Pieni suunnattava hierontasuutin 55/80

27,00 37,00 

Ulkoporealtaan varaosat

Sulkuventtiili

28,00 

Muut

Niskatyyny ulkoporealtaaseen (suorakulman mallinen)

35,00 40,00 

Muut

Niskatyyny ulkoporealtaaseen (Soikean mallinen)

35,00 40,00 


Porealtaan ja uima-altaan varaosat ja huoltopalvelu

Kattavasta valikoimastamme löydät ulkoporealtaan ja uima-altaan varaosat kaikkiin allasmalleihimme. Meiltä saat myös ammattitaitoiset huoltopalvelut ympäri Suomen. Ota yhteyttä soittamalla 040 50 07 777 tai tule käymään, niin selvitetään yhdessä huollon tarve ja tarvittavat varaosat.

Ulkoporeallas ja uima-allas vaativat myös käyttäjältä säännöllistä huoltoa, kuten suodattimien puhdistusta ja vaihtoa sekä veden puhtaanapitoa. Verkkokauppamme kautta sekä Kaarinan myymälästä saat varaosien lisäksi erilaiset allastarvikkeet, kuten desinfioivat vedenhoitotuotteet, kloorit ja muut kemikaalit sekä suuttimet.

Tilaa varaosat verkkokaupasta tai tule käymään Kaarinan myymälässä

Uima-altaan tai porealtaan ostajan on tärkeää huomioida varaosien ja huollon saatavuus tulevina vuosina. Meidän kauttamme saat kaikki kuluvat osat sekä muut varaosat kätevästi verkkokaupasta tai suoraan myymälästä. Opastamme mielellämme kaikissa varaosiin ja huoltoihin liittyvissä asioissa.

Olemme perheyritys, joka pitää asiakkaistaan hyvää huolta altaan oston yhteydessä ja sen jälkeen. Saat kauttamme ulkoporealtaat, uima-altaat ja vastavirta-altaat arjen rentoutumiseen ja ihaniin elämyksiin.

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!