fbpx

Ulkoporealtaan varaosat verkosta ja myymälästä

Ulkoporealtaan tai uima-altaan ostajan on tärkeää huomioida, että myös varaosia ja huoltopalveluita on jatkossa saatavilla. Meiltä saat muun muassa pumput, tiivisteet, LED-valot, letkut ja liittimet kaikkiin omiin allasmalleihimme sekä myös muun merkkisiin altaisiin.

Tilaa kätevästi verkkokaupan kautta nopealla toimituksella tai tule käymään Kaarinan toimipisteellä, josta saat porealtaan ja uima-altaan varaosat suoraan varastosta. Autamme sinua mielellämme oikeiden osien valinnassa!

Ota yhteyttä!

Letkut ja liittimet

Balboan lämmitysvastuksen liitin

20,00 

Muut

Niskatyyny ulkoporealtaaseen (suorakulman mallinen)

35,00 40,00 

Muut

Niskatyyny ulkoporealtaaseen (Soikean mallinen)

35,00 40,00 


Porealtaan ja uima-altaan varaosat ja huoltopalvelu

Kattavasta valikoimastamme löydät ulkoporealtaan ja uima-altaan varaosat kaikkiin allasmalleihimme. Meiltä saat myös ammattitaitoiset huoltopalvelut ympäri Suomen. Ota yhteyttä soittamalla 040 50 07 777 tai tule käymään, niin selvitetään yhdessä huollon tarve ja tarvittavat varaosat.

Ulkoporeallas ja uima-allas vaativat myös käyttäjältä säännöllistä huoltoa, kuten suodattimien puhdistusta ja vaihtoa sekä veden puhtaanapitoa. Verkkokauppamme kautta sekä Kaarinan myymälästä saat varaosien lisäksi erilaiset allastarvikkeet, kuten desinfioivat vedenhoitotuotteet, kloorit ja muut kemikaalit sekä suuttimet.

Tilaa varaosat verkkokaupasta tai tule käymään Kaarinan myymälässä

Uima-altaan tai porealtaan ostajan on tärkeää huomioida varaosien ja huollon saatavuus tulevina vuosina. Meidän kauttamme saat kaikki kuluvat osat sekä muut varaosat kätevästi verkkokaupasta tai suoraan myymälästä. Opastamme mielellämme kaikissa varaosiin ja huoltoihin liittyvissä asioissa.

Olemme perheyritys, joka pitää asiakkaistaan hyvää huolta altaan oston yhteydessä ja sen jälkeen. Saat kauttamme ulkoporealtaat, uima-altaat ja vastavirta-altaat arjen rentoutumiseen ja ihaniin elämyksiin.

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!