Yli 2000 toimitettua allasta(102 arvostelua)

Takuu- ja maksuehdot

Maksu

Tilaus maksetaan verkkokaupasta ostettaessa heti kokonaan sähköpostiisi saapuneella laskulla. Laskulla maksettaessa varasto luovuttaa tilauksen maksutositetta vastaan. Myyjä pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta sovittuna ajankohtana, ellei maksua ole sopimuksen tai oheisten ehtojen mukaisesti suoritettu. Tuotteet ovat toimittajan omaisuutta, kunnes koko kauppahinta on suoritettu.

Verkkokaupan maksuehdot

Linkki verkkokaupan maksuehtoihin 

Toimitus

Tuotteet toimitetaan aina mahdollisimman nopeasti tilausruuhkasta riippuen ja ilmoitetun toimitusajan mukaan. Toimitusajat ovat arvioita, joten viivästyneestä toimitusajasta johtuvia korvauksia ei myönnetä. Verkkokaupasta tilatut paketit uotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittaman toimitusosoitteen perusteella lähimpään pakettiautomaattiin. Ulkoporealtaat toimitetaan asiakkaan pihaan. Tuotteiden kanto kohteessa tietylle paikalle ei kuulu toimituksen hintaan. Jos kuljetus sisältyy kauppaan, sillä tarkoitetaan kuljetusta perille asiakkaalle kuorma-autotien päähän perälaitanosturilla pihaan laskettuna. Mahdollinen erikoispurku muulla nosturilla tai muut tuntemattomat syyt, jotka aiheuttavat ylimääräisiä kustannuksia toimittajalle, tullaan laskuttamaan asiakkaalta, ellei tästä ole etukäteen erikseen sovittu.

Altaan saattaminen käyttökuntoon vaatii asennustyötä, jonka määrän tarve riippuu lisävarustevalinnoista, josta vastaa asiakas tai tämän käyttämä ammattilainen asiakkaan kustannuksella. Poreallasta ei saa kaivaa maahan. On muistettava, että allasta on pystyttävä huoltamaan koko altaan ympärillä eli kaikkien paneelien tulee olla tarvittaessa poistettavissa. Terassiin voi toki upottaa altaan, mutta silloinkin paneelien tulee olla tarvittaessa irroitettavissa. Huoltoluukku löytyy pääsääntöisesti ohjainnäytön alapuolelta.

Kuljetusvauriot tai mahdolliset puutteet tulee ilmoittaa välittömästi myyjälle. Tuote tulee tarkistaa ennen vastaanottokuittausta. Jos havaitset vaurion, varmistathan, että kuljettaja kirjaa vahingon, jonka jälkeen voit kieltäytyä vastaanottamasta toimitusta. Jos hyväksyt toimituksen tavaroiden tilaa varmistamatta, emme voi vastata kuljetusvaurioista, eikä tuotteita voi silloin palauttaa. Jos osa tuotteista puuttuu, pyydäthän kuljettajaa kirjaamaan vastaanotettujen tuotteiden todellisen määrän. Mikäli toimitetussa tuotteessa on vikoja tai puutteita, myyjä joko tekee tuotteeseen vaaditut muutokset tai toimittaa uuden korvaavan tuotteen asiakkaalle.  Jos tuotteet asennetaan ennen reklamointia, ei purku- ja asennustöitä korvata mahdollisen korjaavan työn yhteydessä.

Noutamattomat tilaukset

Jos asiakas jättää jostain syystä lähetetyn tilauksen noutamatta, asiakkaalta peritään lähetyskulu myös takaisin lähetetystä paketista. Uudelleen lähettämisestä laskutetaan normaalit toimituskulut.

Palautukset

Verkkokaupan kautta tehdyillä tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen kustannuksista vastaa aina asiakas itse. Palautettavat tuotteet tulee toimittaa seuraavaan osoitteeseen:

AuraSpa / Littoisten Talotekniikka Oy

Laasmäenkatu 5

20780 Kaarina

Takuu

AuraSpan altaiden akryylille ja automatiikalle kahden (2) vuoden takuun yksityiskäytössä.

ViskanSpan altaiden takuut ovat seuraavanlaiset:

  • 3-vuoden komponenttitakuu
  • 5-vuoden allaskuoren takuu murtumien, värimuutosten ja laminaatin irtoamisten varalta
  • 8-vuoden takuu alumiini-paneelille
  • 10-vuoden takuu rungolle ja kehikolle

Komponenttitakuuseen eivät kuulu valaistus, niskatyynyt, otsonaattori, UV-C-lamppu/otsonaattori,

lämpökansi ja suodattimet, koska nämä ovat kuluvia osia, joiden käyttöiät vaihtelevat.

Ulkoporealtaat on valmistettu yksityiskäyttöön, joten ota yhteys jälleenmyyjään koskien julkiseen

käyttöön tarkoitettujen ulkoporealtaiden takuuehtoja.

Takuuaikana myyjä huoltaa tuotteen viat kohtuullisessa ajassa. Takuu ei kata asennusvirheitä. Takuu ei korvaa väärästä käytöstä tai luonnollista kulumista, kuten auringon valon, aiheuttamia vaurioita. Asennusvirheestä tai tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä myyjälle aiheutuvat kulut laskutetaan asiakkaalta normaalin huoltohinnaston mukaisesti. Kaupalliseen käyttöön menevien tuotteiden takuusta on sovittava myyjän kanssa kirjallisesti erikseen tai muutoin takuuaika julkisessa tilassa oleville altaille on yksi (1) vuosi.

Takuu astuu voimaan toimituspäivästä. Vastuu asennuksesta on sen tekijällä ja ostaja vastaa siitä, että asennus seuraa annettuja ohjeita. Asiakkaan tekemät asennusvirheet eivät ole missään muodossa tehtaan/ maahantuojan vastuulla. Mahdollisiin sähköasennuksiin tulee käyttää valtuutettua sähköasennusliikettä tai sähköasentajaa. SÄHKÖMIEHEN ON TÄYTETTÄVÄ MEILTÄ SAATU ASENNUSPÖYTÄKIRJA JA ASIAKKAAN ON TOIMITETTAVA SE MEILLE VIIKON KULUESSA ASENNUKSESTA! JOS PÖYTÄKIRJAA EI OLE TÄYTETTY, TAKUU EI OLE VOIMASSA!

Takuu ei koske kemikaalien virheellisestä käytöstä aiheutuneita ongelmia. Ostajan on seurattava annettuja suosituksia ja epäselvissä tapauksissa kysyttävä neuvoa myyjältä.

Asiakkaan tulee huolehtia, että tuote on huoltomiehen tavoitettavissa. Esimerkiksi ulkoterassin purkamiseen ja uudelleenkokoamiseen käytettävä aika laskutetaan asiakkaalta. Kun allas upotetaan terassiin, edellytämme tekemään riittävän suuren huoltoluukun, josta huoltohenkilö pääsee laskeutumaan altaan ja mahdollisten lisälaitteiden äärelle (kyykkyyn). Tarvittaessa asiakas nostaa altaan pois upotusaukosta omalla kustannuksellaan (nosturilla tai vastaavalla) ennen huoltohenkilön saapumista paikalle. Tarvittaessa asiakas pakkaa altaan lähetyskuntoon siten, että jakeluauto pääsee noutamaan altaan perälautanosturilla maahantuojan huoltotiloihin. Maahantuoja maksaa jakeluauton rahdit molempiin suuntiin, mikäli kyseessä takuunalainen korjaus. Jos on kyse toimenpiteistä, jotka eivät vaadi erikoisosaamista, hoidetaan ne puhelintukihenkilön avustuksella tai muulla vastaavalla tavalla. Jos myyjä pyytää tietoja, kuten esimerkiksi kuvia voidakseen helpommin arvioida toimenpiteet, ostajan on tehtävä osuutensa.  

Saaressa tai vastaavissa kohteissa, asiakas pakkaa ja toimittaa altaan omalla kustannuksellaan mantereelle, mistä jakeluauto voi noutaa altaan maahantuojan huoltotiloihin korjauksen ajaksi ja maahantuoja palauttaa altaan takaisin paikkaan, mistä jakeluauto altaan nouti. Sähkötyöt, kuten altaan irroitus ja uudelleenkytkentä kuuluu aina tilaajalle.

Myyjälle on annettava mahdollisuus tarkistaa ilmoitettu takuuasia. Korvattava tai vaihdettava alkuperäinen osa toimitetaan myyjälle tarkastettavaksi. Mikäli osaa ei palauteta tarkastettavaksi, laskutetaan uusi korvaava osa kuten mikä tahansa normaali osto, jos ei erikseen muuta sovita. Silloin, kun vaurio on voitu arvioida ja takuu todeta, myyjän on viipymättä laadittava hyvityslasku kyseisestä osasta.

Huom. Tarkistathan vakuutusyhtiöstäsi, että altaasi kuuluu kotivakuutuksenne piiriin!