Yli 2000 toimitettua allasta(102 arvostelua)

Lämpökannet ja kansimekanismit ulkoporealtaille

Laadukas ulkoporealtaan lämpökansi on tärkeä lisävaruste jokaiselle altaalle

Lämpökansi suojaa allasta sekä estää lämmön karkaamisen. Tämä tarkoittaa, että ulkoporeallas pysyy lämpimänä vähemmällä sähkönkulutuksella ja altaan kannen käyttö on miellyttävää.Mallistomme lämpökannet on valmistettu keinonahasta ja EPS-eristeestä. Nämä materiaalit takaavat erinomaisen kestävyyden ja lämmöneristyksen jokaiselle ulkoporealtaalle. Harjakattomainen muotoilu auttaa pitämään suurimmat vesimassat pois kannen päältä.

Valikoimastamme löydät kestävät lämpökannet jokaiseen altaaseen. Jotta lämpökannen käyttö olisi mahdollisimman jouhevaa, tarjoamme myös kansimekanismeja. Kaasujousilla toimiva ylämalli helpottaa kannen nostamista ja laskemista, kun taas alamalli taittuu näppärästi suurimmaksi osin altaan taakse.

Kunnon lämpökansi on tärkeä osa altaan energiatehokkuutta. Sen avulla vähennät altaan sähkönkulutusta, kun allas pysyy vähemmällä energialla lämpimänä. Lämpökannen ansiosta altaasi on valmis käytettäväksi kylmälläkin pakkaskelillä.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä altaallesi sopivin lämpökansi! Kysy myös rohkeasti muun kokoisia kansia. Etsitään altaallesi oikean kokoinen lämpökansi yhdessä.

Näytetään 1 - 40 (89 tuotetta)
Suodata
Suodata
Etsi
2