Yli 2000 toimitettua allasta(102 arvostelua)

Lämpimän veden vaikutukset

Ulkoporeallas, jossa koko perhe viihtyy

Ulkoporealtaat tuovat sinulle loman kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi vaikka vuoden jokaisena päivänä. Voit rentoutua kuumassa kylvyssä ja nauttia ihanista porealtaan hieronnoista vaivattomasti. Hydroterapian hyödyt ovat olleet jo pitkään ihmisten tietoisuudessa – kuuma vesi ja tehokkaat hieronnat rentouttavat lihaksia ja niveliä sekä lievittävät stressiä tehokkaasti.

Ulkoporeallas on kylpyvalmis ympäri vuoden

Ulkoporeallas on hyvin helppo ja vaivaton käyttää – käytännössä ulkoporealtaat ovat aina kylpyvalmiita ja vesi on ihanan lämmintä. Voit milloin tahansa hypätä kuumaan kylpyyn, sillä altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys -ja suodatusjärjestelmä pitävät veden valitsemassasi lämpötilassa jatkuvasti. Ulkoporealtaat ovat myös hyvin helppohoitoisia ja veden vaihtoväli on jopa yli puoli vuotta. Voit hypätä kuumaan kylpyyn aina halutessasi ilman vaivalloista veden lämmitysprosessia.

Tehtaat, jotka valmistavat ulkoporealtaamme, ovat yksiä maailman suurimmista allasvalmistajista ja meillä on yli 100 allasmallia valittavana, joista pisimmät altaamme ovat yli 10 metriä pitkiä.

Yleinen stressin lievittäjä

Ihmiset ovat käyneet kuumakylvyissä jo vuosisatoja rentoutuakseen. Näinä päivinä ulkoporealtaiden omistajat kertovat kuinka nautinnolliselta lämmin vesi ja vesihieronta tuntuu. Tutkimukset vahvistavat myös lämpimän allasveden rauhoittavat vaikutukset. Myös esimerkiksi verenpaine laskee altaassa oleskelun ansiosta.

Itse asiassa lähes jokainen ymmärtää, että kuumakylpy auttaa sinua rentoutumaan. Mutta aivan kaikki eivät ole sitä kokeneet. Sinulle jää yksinkertaisesti aivan uskomaton tyyneyden ja vapautuneisuuden tunne oltuasi hyväilevien poreiden hierottavana ulkoporealtaassa.

Ulkoporeallas on asia, jota ilman jokainen varmasti pystyy elämään. Mutta sitten kun se on osa elämääsi, niin mietit, että miksi et hankkinut sitä jo aiemmin.

Janne perheineen, Porvoo

Lämpimän veden parantavat ja terapeuttiset vaikutukset

Ihmiset ovat jo vuosisatoja nauttineet veden parantavista voimista upottautumalla lämpimään veteen. Tänä päivänä monet sairaalat ja fysioterapeutit käyttävät vesiterapiaa ja hierontoja lievittämään kipuja, vaivoja sekä lisäämään hyvinvointia. AuraSpan ulkoporealtaiden suunnittelussa on keskitytty huolellisesti altaiden muotoiluun ja tekniikkaan, jotta ne voisivat tarjota parhaat mahdolliset itsehoidon hyödyt.

Luonnollinen niveltulehduksen kivunlievitys

Reumasäätiön mukaan kylpy kuumavesialtaassa helpottaa niveltulehduksesta ja jäykkyydestä kärsivien kipuja. Lämmitetty vesi nostaa kehon lämpötilaa ja lisää verenkiertoa samalla kun veden nostovoima helpottaa nivelien ja lihaksien jännitystä edistäen liikkuvuutta. Kun poreita käytetään, lämmin vesi hieroo rentouttaen lihaksia, nivelsiteitä ja jänteitä sekä stimuloi endorfiinien vapautumista – kehon luonnollista kivunlievitystä. Reumasäätiön julkaisu liittyen ulkoaltaisiin ja niveltulehdukseen esittää, että ”Säännölliset hetket kuumavesialtaassasi pitää nivelet liikkuvina. Se palauttaa ja ylläpitää voimaa ja liikkuvuutta sekä suojelee niveliäsi enemmiltä vahingoilta.”