Yli 2000 toimitettua allasta(102 arvostelua)

AuraSpa kokemuksia

 • Markku Keskimaa
  Google-arvostelu

  Täyden palvelun poreallaskauppa ja palvelu pelaa myös oston jälkeenkin. Googlettele rauhassa, mutta tule tänne oikeille ostoksille tai verkkokauppaan. PÄIVITYS! Kaaskerillamme oli 5 v synttärit kesällä -23, edelleen kaikki hyvin hieroo ja hellii kuin uusi allas.

 • Jaakko Kurtti
  Facebook-arvostelu

  Yrityksessä erinomainen palvelu. Kolme kertaa joutunu soittamaan pienten ongelmien vuoksi. Neuvotaan puhelimessa perusteellisesti, lähetetään ohjeita sähköpostille. Nopea toimitus esim suodattimille. Suosittelen lämpimästi yritystä ja heidän poreammeita!

 • Miia Björs
  Google-arvostelu

  Mukava ja asiantunteva palvelu sekä todella nopea toimitus! Allas ollut joka euron arvoinen.

 • Meri Usvala
  Google-arvostelu

  Asiantunteva , ystävällinen ja nopea palvelu. Altaan hoitoon tarvittavat aineet saa helposti tilattua verkkokaupasta, josta helppo valita oikeat tuotteet omaan altaaseen. Tuotteet postitetaan nopeaan heti tilauksen jälkeen.

 • Mika Tikka
  Facebook-arvostelu
 • Kari Mäkelä
  Google-arvostelu

  Trollö-allas toiminut hyvin. Ollut käytössä n 1,5kk Palvelu myymälässä oli erinomaista. Kari ja Taina Sastamala

 • Tea Hupponen
  Facebook-arvostelu

  Tosi hyvä, ja ammattimainen palvelu! Jatkuu vielä oston jälkeenkin! Aina saa apua. Kiitos 🙂

 • Mika Rouhiainen
  Google-arvostelu

  Parasta! Sitä saatiin mitä haluttiin.

 • Fanny Ollas
  Google-arvostelu

  Olemme olleet todella tyytyväisiä Pikkupuhuriin! Ihana allas, ja tässä kelpaa nautiskella koko perheen voimin! Lapset rakastavat Pikkupuhuria! Suosittelen AuraSpaata kaikille jolla on ulkoporealtaan hankinta mielessä! Erinomaista ja helposti lähestyttävää palvelua saa myös Auraspaasta! ❤️😃

 • Antti Jurvola
  Google-arvostelu

  Hyvä valikoima altaita ja osaava henkilöstö 👍🏼 …

 • Hyvä asiakaspalvelu ja allaskin minkä tilasin näytti olevan hyvän oloinen vaikka vielä en ole kerennyt testata 🙂 Suosittelen !

 • Roope Sandberg
  Google-arvostelu

  Kaikki sujui todella helposti ja vaivattomasti. Kiitos Niklakselle hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta.

 • Toni Tihleman
  Google-arvostelu

  Alusta loppuun asiantuntevaa palvelua ja laaja valikoima. Terassityöt onnistuivat myös AuraSpan kautta mainiosti. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Ruotsissa tehdyt laadukkaat ViskanSpa porealtaat.

 • Sanna Katajainen
  Google-arvostelu
 • Ursula Koski
  Google-arvostelu

  Jos voisin, antaisin Auraspan tiimille ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ kuusi tähteä! Heidän ammattitaitonsa on aivan omaa luokkaansa. On harvinaista kohdata näin kovan luokan ammattilaisia, joille sekä erinomainen osaaminen että sydämestä tuleva asiakaspalvelu ovat itsestäänselvyyksiä. Työn laatu on aina tinkimätöntä. Koko prosessi, sisältäen altaan oston, vanhan poiston, terassin muokkauksen, uuden altaan asennuksen ja ohjeistuksen, sujui suorastaan loistavasti. Suuri kiitos koko AuraSpan tiimille!

 • Piia Helistölä-Laurila
  Facebook-arvostelu

  Olemme erittäin tyytyväisiä toimitukseen. Minä jouduin perumaan ensimmäisen sovitun kuljetuksen. Aura spa järjesti sen kuitenkin nopeasti uudelleen. Mikä parasta hyvällä asikaspalvelulla. Iso peukku ja kiitos.

 • Oskari Pakarinen
  Google-arvostelu
 • Jaana Perälä-Haapa-aho
  Facebook-arvostelu

  Ostettiin Kaaskeri ulkoporeallas ja saatiin lokakuussa. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Poreiltu useamman kerran viikossa. Suuttimia on tarpeeksi ja niissä kunnolla tehoa. Lämpötilan saavuttaa nopeasti, jos sitä vähän haluaa joskus nostaa. Meillä on tumman värinen ja on kyllä tyylikäs. Shamppanjabaari tuo vähän luxusta kun haluaa nauttia virkistäviä juomia samalla. Suosittelen!

 • Juha-Pekka Rintakoski
  Facebook-arvostelu

  Hyvä allas kohtuuhintaan ja huippuhyvä palvelu kaupanpäälle. Voisiko sitä enempää pyytää?

 • Tuomo Saarijärvi
  Google-arvostelu

  Homma toimii, palvelualttius huippuluokkaa!

 • Jari Korpelainen
  Facebook-arvostelu

  Kesän ja syksyn lomamatkat peruuntui ja siitä lähti ajatus ,että hankittaisiinko ulkoporeallas ulkosaunan ja grillikodan terassille.
  Viikon verran selailin nettiä , että mitähän sieltä löytyisi. Tarjontaa oli paljon ja oli vaikea päättää mikä olisi meille sopiva. Sain muutaman tarjouksen sähköposti kyselyihin, mutta en kuitenkaan muuta yhteydenottoa.
  Sitten laitoin viestiä AuraSpalle ja sieltä otetiin pian yhteyttä. Sen jälkeen valinta olikin helppoa, kun asiantuntija antoi hyviä vinkkejä altaan valintaan.
  Altaaksi valikoitui kaaskeri , joka saapui lokakuussa. Syyskuussa kävin vielä paikanpäällä liikkeellä katsomassa allasta ja samalla sain hyvän perehdytyksen altaan käytöön ja hoitoon. Allas on helppo hoitaa ja käyttää. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä altaaseen ja palveluun.
  Suosittelenkin, että allas asioissa kannattaa kääntyä AuraSpan puoleen.👍👍

 • Nyt on pakko kehua… Loistava asiakaspalvelu sekä ammattitaito kaikkeen mikä liittyy viihtymiseen oman pihan altaassa. Suosittelen vahvasti mikäli olet allasta hankkimassa suosimaan tätä… iso peukku, 5/5 ja mitä kaikkea näitä on.. 👍👍 …

 • Mira Leinonen
  Facebook-arvostelu

  Pari vuotta asiakkaana olleena voin sanoa, että asiakaspalvelu toimii!👌🏻
  Täydet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Villa Hanne
  Google-arvostelu
 • Mari Terho
  Facebook-arvostelu

  Meidän 5henkinen perhe sai asiantuntevaa palvelua ja kriteeriemme perusteella meille valikoitui Pikku puhuri poreamme, johon olemme todella tyytyväisiä. Asiointi oli alusta asti todella helppoa ja jälkeenpäinkin apua saa tarvittaessa.

 • Pekka Paasimaa
  Facebook-arvostelu

  Keisarillista omistautuneisuutta opinahjolleen poteva, äärimmäisen ammattitaitoinen henkilökunta!
  Todella luokseen pyytävät myyntilat.
  Altaita ihan kokelukylpemiseen, tilaisuuteen sopivia virvokkeita unohtamatta!
  Tulen vierailemaan tulevaisuudessakin!

 • Harri Urponen
  Google-arvostelu

  Hyvä ja osaava palvelu. Toimituksen järjestäminen porealtaalle kotipihaan ja nosturiautolla talomme yli omalle paikalle sujui kuin tanssi. Poreallas Ströömi täytti kaikki toiveemme

 • Reija Turtiainen
  Facebook-arvostelu

  Juhannuksesta saakka testailtu allasta ja tyytyväisinä nautimme syksystä Pikku-Puhurissa.. 🤩

 • Arttu Silkka
  Facebook-arvostelu
 • Anne-Maija Hakala
  Facebook-arvostelu

  Asiantunteva, ystävällinen palvelu. Ostimme Kaaskeri – altaan suolapuhdistuksella. Nyt nautimme lähes päivittäin poreista ja ihmettelemme miksi emme tehneet tätä aiemmin. Ja jos tule ongelmia, apu on ollut puhelinsoiton päässä. ICO mittailee veden ominaisuuksia. Rinnepiha tuotti pulman, mutta nosturiauto nosti altaan talon yli takapihalle, ja loput tehtiin 4 miehen voimin. Suosittelen suola-allasta ehdottomasti.

 • Henrik Ämmälä
  Facebook-arvostelu

  Käytiin Turussa piha ja puutarha messuilla huhtikuussa. Siellä oli AuraSpan osasto. Henkilökunta oli todella iloista ja asiakaspalvelu henkistä!

  Hetken aikaa mietin että kehtaako ostaa allasta. Palasin takaisin osastolle ja lyötiin kaupat lukkoon Kaaskeri poreammeesta.

  Parasta kaupassa oli se että sain sovittua että allasta säilytetään mastersaunan varastolla siihen asti että kotipihaan saatiin altaan pohjat tehtyä. Minusta tämä oli aivan mahtavaa. Ei tarvinnut allasta kotipihassa säilyttää esim pressujen alla.

  Altaan nouto ajankohta saatiin sovittua erittäin joustavasti! Oikeastaan juuri silloin kun itse halusin! Tämä oli minusta erittäin hienoa. Allasta noutaessa sain vielä perusteelliset käyttö/hoito-ohjeet. Sekä vähän kaupanpäällisiä. Lähinnä altaan hoitoon liittyviä tuotteita.

  Eilen kun asennettiin allas ja pääsi ottamaan ensikosketuksen poreisiin niin voin kertoa että en kadu hetkeäkään ostoa. Ja fiilistä nostaa vielä se että apua saa tarvittaessa välittömästi. Ainakin puhelimen välityksellä.

  Jos siis mietit altaan hommaamista, suosittelen suurella sydämellä AuraSpata ja sen mahtavia ihmisiä!

 • Anna-Kaisa Länsman
  Google-arvostelu

  Ostin AuraSpan Iniö altaan pari vuotta sitten. Toiminut moitteettomasti tähän saakka. Asiakaspalvelu AuraSpalla ollut nopeaa ja sujuvaa.

 • Jukka Ketonen
  Google-arvostelu

  Hieno allas ja erittäin hyvä palvelu, mutta käyttöohjeet ovat erittäin vajaat. Vieläkin ihmetellään sitä käyttöpaneelin valikkoa. Valot ja poreet saadaan päälle, mutta siihen se sitten jääkin. Lisäksi kansimekanismi vaikuttaa aika lelulta, kun kiinnityksiin pitää käyttää KAKSIPUOLISTA TEIPPIÄ! Eihän sellaisen asentaminen näin talvella onnistu mitenkään. Ymmärtäisin, jos joka kohdassa käytettäisiin ruuveja, mutta nuo liimanhaistelutarrat vaikuttavat jo ihan pelleilyltä. Ei oikein vakuuta. Allas itsessään on hyvä. Ehkä joku päivä saadaan vielä tuo kansimekanismikin asennettua. Pitää odottaa lämpimämpiä ja valoisampia päiviä, että saadaan tarrat kiinni. Ei se näin kädettömälle ole ihan helppoa. Täytyy sanoa, että terassin rakentaminenkin oli huomattavasti helpompaa kuin tuon lelun asentaminen.

 • Sami Marttinen
  Facebook-arvostelu

  Aivan mahtava paikka ja laadukkaat tuotteet.

 • Marko Känkänen
  Google-arvostelu

  Kiitos loistavasta palvelusta. Liikkeessä oli esillä laaja valikoima ja sieltä löytyi oikea vaihtoehto Niklaksen hyvillä neuvoilla. Mukaan sai hyvät neuvot asennukseen ja altaan käyttöön.

 • Santeri Kallio
  Google-arvostelu

  Päädyimme AuraSpan Pooki-altaan, ja olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä! Valinta altaiden välillä oli helppo tehdä, koska saimme tältä toimipisteeltä todella hyvää palvelua ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin mitä meillä oli.

 • Jarno Merkkiniemi
  Google-arvostelu

  Hyvät tilat altaiden kokeilua ja tutkiskelua varten. Ammattitaitoinen henkilökunta esittelemässä altaita. Takuuasiat toimii! Kuljetuksessa hajonnut “traktorinrengas” vaihdettiin alle 24h sisään kotipihassa. Suosittelen!

 • Atte Kujala
  Google-arvostelu

  Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista. Allasmalleista sai hyvät esittelyt sekä hoito- ja asennusohjeet.

 • Jonne Juhana
  Google-arvostelu

  Pari talvea Pukkari nyt puhissut hyvin pihalla. Toimitus tuli ajallaan ja käyttöönottoon sai myös neuvoa ja tukea.

 • Markus Murto
  Facebook-arvostelu

  6/5. Päädyttiin AuraSpan puheille naapurin suosituksesta ja ei turhaan. Kaikki pelasi ensi kontaktista aina kaupan “jälkihoitoon” asti. Kaupanteossa saimme vastaukset kysymyksiin välittömästi ja selkeästi, toimitusajat pitivät koronapandemiasta huolimatta sekä käyttöönoton yhteydessä yksi puhelu Niklakselle riitti, jotta saimme vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

  Ei ole maksettu mainos vaan vilpittömästi tyytyväinen asiakas. Ostakaa altaanne Heiltä ja tukekaa yrittäjäperhettä!

 • Patrik Packalen
  Google-arvostelu

  Poreallas (malli Pukkari) ollut käytössä noin kuukauden ja ei ole valittamista, hyvät on poreet ainakin tässä mallissa. Asiakaspalvelu ensiluokkaista ja saanut paljon neuvoja vedenhoitoon ja muihin altaaseen liittyviin kysymyksiin.

 • Niko Joukainen
  Facebook-arvostelu

  Vappuna tuli ajatus ulkoporealtaasta. Sitten katseltiin osteleeko kukaan paljuja, mikä oli aikasemmin. Kohta oli ostaja paljulle ja se lähti. Sitten kyselyjä eri myyjiltä vaihtoehtoja sekä lueskeltiin käyttäjä kokemuksia.
  Aika nopeasti päädyttiin auraspahan. Hyvää,mukavaa, ja asiantuntevaa palvelua. Käynti paikanpäälle koe istumaan ja tutustumaan altaisiin ja valinta oli pooki.
  Tämän jälkeen alkoi terassin rakentelu ja kaikki saatiin valmiiksi juhannukseksi. Ja päästiin nauttimaan poreista.
  Oli hyvä valinta👍

 • Toni Vuorinen
  Facebook-arvostelu

  Loistava Viskan Span allas ja asiakaspalvelu.

  Hieman murhetta etäyhteyden kanssa (sama yhteys muunkin merkkisissä altaissa joissa Balboan ohjaus), mutta asiaa selvitetty AuraSpan ja valmistajan kanssa perinpohjin ja toivottavasti siihenkin löydetään ratkaisu.

  “edit 5.6.2023: Balboa saanut etäyhteyden kuntoon ja altaaseen on saanut yhteyden joka kerta jo kolmen viikon ajan.”

  Voin suositella AuraSpata porealtaan ostopaikaksi tuotteiden ja palvelun osalta.

 • Jussi Eho
  Facebook-arvostelu

  Kuten muutkin arvostelijat, voin täysin varauksetta suositella AuraSpata. Tuotteita riittää monissa eri koko- ja hintaluokissa, niihin pääsee tutustumaan siistiin liikkeeseen ja asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Altaiden eroista sekä hyvistä ja huonoista puolista kerrotaan rehelliseen sävyyn ja asiakasta autetaan valitsemaan juuri itselle sopiva allas. Jos kaipaat allasta, niin kipin kapin tänne!

 • Mia Andreasen
  Facebook-arvostelu

  Ihan mieletön toi meen vastavirta-allas❣️ … Ollaan viisihenkinen perhe, kotona asuu enään yksi lapsi, 12v poika. Mut kaikille on mieluinen ja serkut innoissaan. Vajaa 2 vuotta sitten, poika, silloin 10 ja puol vuotias. Terve, ja liikkuvainen. Sai aivoverenvuodon, oltiin Tyksissä melkein kolme kuukautta. Niklakselle tehtiin 5 operaatiota päähän hän sai 3 aivoinfarktia ja halvaantui täysin vasemmalta puolen. Kuntoutunut hyvin, mutta lihakset todella heikot kun ei kuitenkaan pysty tekemään asioita niinkuin muut (terveet lapset) MUTTA NYT TÄN NELJÄN VIIKON ALLAS KÄYTÖN , melkein päivittin. KÄSI SAANUT VOIMAA JA LIIKUNTAKYKYÄ TAKAISIN JA TIETENKIN KOKO KROPPA ❣️ Mitä tällä vielä saadaan aikaa ❣️ KIITOS AuraSpan jengille erityisesti kaima Niklakselle. Hyvästä ja ymmärtävästä palvelusta ❣️ VESI vanhin voitehista, liike on lääke. Ja vedessä liikkuminen tulee huomaamatta vaikka ei kunnolla ees pysty kävelemään.

 • Erinomainen palvelu. Runsaasti malleja esillä.

 • Jonna Kettunen
  Facebook-arvostelu

  Huippuallas!! Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä, altaassa tulee käytyä lähes vuoden jokaisena päivänä.
  Suosittelen lämpimästi !! AuraSpan asiakaspalvelu on huippuluokkaa, yhteyttä voi ottaa melkein 24/7, aina saa apua/neuvoja mikäli jokin ihmetyttää.. Tilataan myös suodattimet sekä allaskemikaalit heiltä, nopea toimitus ja tietää saavansa juuri omaan altaaseen tarkoitetut tuotteet!

 • Timo Martikainen
  Facebook-arvostelu

  Pikku-Puhuri tuli pihaan elokuun alkupuolella. Siitä asti allas on ollut kovassa käytössä, koko 5 henkisen perheen voimin. Malli on sopivan kompakti terassiimme, mutta samalla riittävän iso 2 aikuiselle ja kolmelle lapselle. Hinta-laatusuhde on tällä altaalla todellakin kohdallaan. AuraSpan asiakaspalvelu ansaitsee myös erikseen kehut: kaikkiin yhteydenottoihin ja kyselyihin on vastattu nopeasti ja selkeästi. Suosittelen tällä kokemuksella vahvasti👍👍👍

 • Noora Collander
  Facebook-arvostelu

  AuraSpa, ihana perheyritys ja Niklas vakuutti ensi yhteydenotosta alkaen!😊 Tarjous kilahti Messengeriin heti kun saimme altaan mallin päätettyä, paikan päällä Kaarinassa oli mukavaa käydä kokeilemassa monipuolista esittelyvalikoimaa. Jopa uikkarit saa ottaa mukaan, jos haluaa!😉 Allas tuli kotiin heti kun halusimme, koko homma meni tosi mutkattomasti. Näin kuukauden käytön jälkeen, ollaan edelleen todella tyytyväisiä altaaseen! Todella hyvät hierontaominaisuudet!😊 Ico on myös ollut mahtava ja äärettömän helppo altaan vedenhoidon avuksi. Kiiiiitos!😊

 • Jutta Loven
  Facebook-arvostelu

  Kesällä 2017 meille tuli ulkoporeallas “Katkuru”. Kaikki on mennyt mainiosti. Allas on upean näköinen ja taloudellinen myös talvella. Ei voi kuin suositella!

 • Pernilla Eklund
  Facebook-arvostelu

  Pukkari ollut käytössä puoli vuotta ja enkä luopuisi siitä enään. Tulee käytettyä ainakin 5pvä viikossa. Tyylikäs ja helppo hoitoinen. Huippu palvelua, vastattu aina kysymyksiin nopeasti.

 • Vesa Kaitanen
  Google-arvostelu

  Hyvä palvelu

 • Niina Päivärinta
  Facebook-arvostelu

  Erinomainen palvelu, kyselyihin vastataan nopeasti ja puheluihin jopa lauantai iltana kun oli hiukan hakusessa altaan käyttöönotto.
  Meillä nyt oma Katkuru ja vaikka vasta tänä aamuna pääsin eka kerran kokeilemaan voin vain sanoa I.H.A.N.A!
  Nopea toimitus, asialliset ohjeet ja opastukset.
  Suosittelen lämpimästi ko.allasta ja AuraSpata.

 • Anton Landgraf
  Google-arvostelu

  Kaupat uudesta altaasta sujuivat erinomaisesti, mutta se miten hyvin tässä yrityksessä hoidettiin vielä reklamaatio ja asian korjaus on hämmästyttävää. Saisipa joka paikasta näin loistavaa palvelua!

 • Veli-Matti Nokelainen
  Google-arvostelu

  Erinomainen palvelu ja nopea, toimiva takuuhuolto.

 • Ulkoporealtaat on nyt in ja täältä niitä löytyy ym. hauskaa rekvisiittaa. Käy testaamassa, ota uikkarit mukaan, niin voit oikeasti kokeilla miltä poreilu tuntuu.

 • Mika Salminen
  Google-arvostelu

  Todella osaavaa asiakaspalvelua! Pitkä kokemus näkyy tietotaidossa. Sähköpostiin kilahti hyviä vinkkejä ja kattava paketti altaan hoito-ohjeita. Lisäksi kuljetus järjestyi kätevästi ja myös kuljetuksen laatu oli huippua! Allas nostettiin talon yli suoraan paikalleen!

 • Ville Jussila
  Google-arvostelu

  Todella hyvät tuotteet ja asiakaspalvelu!

 • Hansu Haaksi
  Google-arvostelu

  Ystävällinen, asiantunteva palvelu

 • Teemu Kilpeläinen
  Google-arvostelu

  Mistään muualta en ole näin laadukasta palvelua saanut. Korkea taso säilyy myös kaupan teon jälkeen. Myös allas on täyttänyt odotukset. Kiitos!

 • Eeva Henriksson
  Google-arvostelu
 • Jarkko Kuulas
  Facebook-arvostelu

  Erittäin hyvää palvelua ja nopea toimitus

 • Petri Kankaanpää
  Google-arvostelu
 • Tom Breitholtz
  Google-arvostelu

  Hyvä ja asiantunteva palvelu. Harvassa paikassa asiakaspalvelu on tällä tasolla 👍 Nopea toimitus. Suosittelen käymään myymälässä ja testaamassa erilaiset altaat. Kerrotaan mikä on ero milläkin altaalla jne. Päädyttiin Viskan Spa altaaseen. 5/5!

 • Asta Tuominen Os Itälä
  Facebook-arvostelu

  Kiitos loistavasta ja asiantuntevasta palvelusta! Pääsimme koekylpemään parikin eri allasmallia ennen ostopäätöstä. Päädyimme Ströömi-altaaseen ja tyytyväisiä ollaan! Allasta säilytettiin siihen asti että saimme pohjat valmiiksi, toimitus hoitui sujuvasti nosturiautolla ja neuvoja käyttöönottoon sai puhelimitse myös illalla/viikonloppuna.

 • Dani Fu
  Facebook-arvostelu

  Kaaskeri allas täyttänyt kaikki odotukset. Aina lämmin vesi, kaverin (kalliimpaa 😚) allasta tehokkaampi hieronta ja sopivasti tilaa ja hintaa, eli paketti on täydellinen. Puhelimella saa tukea ja apua ja ohjeita aina tarvittaessa. Homma toimii. Emme enää vaihtaisi takaisin paljuun 👌

 • Suvi Kylliäinen
  Facebook-arvostelu

  Erinomainen palvelu, vielä altaan toimituksen jälkeenkin. Suosittelen lämpimästi.

 • Atte Mäntylä
  Google-arvostelu

  Ystävällinen palvelu, nopea toimitus ja asiantunteva henkilökunta.

 • Olli Ryytty
  Facebook-arvostelu

  Laadukkaat altaat on oma lukunsa, mutta mikä tässä puulaakissa on viimeisenpäälle niin asiakaspalvelu. Saa oikeasti paitsi dataa, että mistä on mikäkin komponentti altaassa on kotoisin, niin ohjeita ja vinkkejä altaan valinnassa ja käytössä. Meillä on juuri se allas mikä meidän käyttötarpeisiin sopii parhaiten. 5/5✨, jatkoon 👍

 • Taija Höglund
  Facebook-arvostelu

  Valittiin itsellemme Pikku-Puhuri altaan ja olemme muutaman päivän perusteella erittäin tyytyväisiä valintaamme. Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja asiantuntevaa. Voimme lämpimästi suositella!

 • Piia-Susanna Sammal
  Facebook-arvostelu

  Saimme tiloihimme loistavasti soveltuvan Lepistön. Vaikka kyseessä on kahdella makuupaikalla ja yhdellä istumapaikalla oleva allas, mahtuu nelihenkinen perheemme altaaseen hyvin. Käyttöönotto oli helppoa ja allas on pelittänyt ensimetreistä lähtien. Altaaseen menee vain 700 l vettä, mikä on vedenhuollon näkökulmasta hyvä juttu eli tyhjennys ja täyttö käyttää joutuisasti, ja varmasti lämmityskustannuksetkin pysyvät kohtuuden rajoissa.

 • Esa Kinnunen
  Google-arvostelu
 • Mari Ruokonen
  Google-arvostelu

  Loistavaa palvelua.

 • Hyvä tuote ja hyvä palvelu.

 • Janne Ratia
  Google-arvostelu

  Bought our first outdoor hot tub here because we had heard a lot of good from them. We made the right choice. We received help with pool location planning, pool selection, transportation, electrician contact information, and water treatment. After commissioning, we received tips on both operation and maintenance. We are also very satisfied with the product itself. We warmly recommend choosing AuraSpa.

 • Mats Ranta-aho
  Google-arvostelu

  Asiantuntevaa palvelua ja nopea ja joustava toimitus

 • Elias Tuoresjärvi
  Google-arvostelu

  Palvelu hyvää ja asiantuntevaa.

 • Heidi Luoto
  Facebook-arvostelu

  Pitkäaikainen haave toteutui vihdoin itsenäisyyspäivänä, kun saimme pulahtaa oman altaan rentouttaviin poreisiin. Pikku-Puhuri on hurmannut meidät – kiitos asiantuntevan myyjän ja hyvän palvelun. Suosittelemme lämpimästi AuraSpan ulkoporealtaita! Erinomainen hinta-laatusuhde. Allas on sopivan matala, joten se jää huomaamattomasti terassin kaiteen taakse, mutta istumapaikat ovat silti todella syviä eikä pidemmällekään kylpijälle tule kylmä.

 • Jarno Uusi-kokko
  Google-arvostelu

  Homma pelaa ja viestintä kunnossa. Kyllä on kiva että saa toimia ammattilaisten kanssa. Ei moitteen sijaa

 • Mira Tähtinen
  Facebook-arvostelu

  Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua kaikin puolin, eikä porealtaassakaan ole valittamista. 😋 Suosittelen kaikille ulkoporeallasta harkitseville.

 • Pertti Saari
  Google-arvostelu
 • Mika Hämäläinen
  Google-arvostelu

  Näissä on yllättävän monta oleellista huomioitavaa asiaa, jotta saa hyvän arvon ulkoporealtaalle. Asiantuntevaa palvelua ja huippuluokan osaamista. Osasimme tehdä oikean valinnan ja saimme palvelun loppuun asti.

 • Aleksi Harju
  Google-arvostelu

  Palvelu aivan loistavaa. Harvasta paikasta saa enää näin hyvää palvelua. Toimituskin onnistui todella nopeasti, tilauksesta seuraavana päivänä allas oli jo pihassa. Allas vaikuttaa kuukauden käytön jälkeen erittäin hyvältä ja laadukkaalta. Ollaan tyytyväisiä Auraspan Kaaskeriin.

 • Kari Kujala
  Google-arvostelu

  Ostin altaan n. parivuotta sitten palvelu myymälässä oli hienoa mutta sitten huolto pisti vielä paremmaksi se se vasta olikin hienoa palvelu pelasi loistavasti T. Kari Raisiosta

 • Jenni Kreivi
  Facebook-arvostelu

  Tilasimme Pikkupuhuri ulkoporealtaan Kemiin. Alusta asti asiakaspalvelu oli täyttä timanttia. Saimme puhelimitse paljon tietoa ja vinkkejä. Altaita oli varastossa, mutta pakkasten vuoksi emme voineet heti ottaa toimitusta. Saimme valita koska allas toimitetaan ja allas oli parissa päivässä perillä. Nyt allas on käytössä ja on ylittänyt kaikki odotukset. Istuimet on syvät ja mukavat. Hierontasuuttimet saa tehokkaaksi, mikä oikeasti rentouttaa lihaksia. Allas tuntuu kaikin puolin laadukkaalta ja hyvältä. Iso kiitos! Paras ostos pitkään aikaan! 😊

 • Kimmo Jansson
  Facebook-arvostelu

  Tulin minäkin kirjoittamaan kokemuksiani AuraSpasta ja heiltä ostetusta altaasta.

  Meidän asiakkuutemme alkoi keväällä kun olimme tehneet päätöksen ulkoporealtaan hankkimisesta, tällöin firman nimi ja allasbrändi oli vielä Mastersauna. Altaita tuli katsottua monesta paikkaa niin verkkokaupoista kuin rautakaupoista, mutta pitkällisen tutkimisen jälkeen AuraSpan Kaaskeri vaikutti tarjoavan kaikki haluamamme ominaisuudet järkevän hintaisessa ja juuri meille sopivan kokoisessa paketissa. Onneksi myymälä oli kotia lähellä joten ei muuta kuin viestiä myymälään ja kyselemään onko Kaaskeria siellä näytillä, ja olihan se.

  Kävimme siis paikanpäällä tutustumassa valikomaan ja sattui vielä niin sopivasti että Kaaskeri oli myymälässä vedellä täytettynä esittelyssä niin saimme nähdä kaikki ominaisuudet ja toiminnot käytännössä. Esittelyjen, teknisten speksien läpikäymisen ja muutamien altaiden kuivatyyppien jälkeen valinta varmistui ja kaupat Kaaskerista käteltiin samalla reissulla. Koska altaan asentamista ennen oli tehtävä terassiin muutoksia, tarjottiin meille mahdollisuutta pitää allas säilössä firman varastossa siihen saakka että tarvittavat remontit tulee tehtyä, mikä helpotti meidän tilannettamme huomattavasti.

  Kun kaikki oli valmiina allasta varten, sovittiin kuljetusajankohta altaalle ja se nostettiin näppärästi paikalleen hiabilla. AuraSpan suosittelema sähköasennusfirma oli myös oivallinen valinta, aikataulut saatiin sovittua jouhevasti ja kävivät tekemässä asennuksia jopa kahdella eri kerralla jotta saatiin kaapelit asennettua terassiremontin yhteydessä ja kytkentä sen jälkeen kun allas on täytetty. Asennuksen jälkeen käytiin vielä altaat hyvin tuntevan sähkärin kanssa altaiden sähkötekniikka läpi ja saimme käyttökoulutuksen ohjauspaneelin säätöihin, joten tätä firmaa voin ehdottomasti suositella altaiden sähköhommiin muillekin!

  Sitähän sanotaan, että firman asiakaspalveluasenteen näkee vasta kun vastaan tulee ongelmia, ja meille sattui tässä arvonnassa käteen allas josta paljastui käytön myötä pieni ongelma. Tein reklamaation asiasta ja tilannetta tultiinkin muistaakseni peräti seuraavana päivänä katsomaan paikan päälle. Korjausta paikan päällä ei tässä tapauksessa pystytty toteuttamaan, joten meille tarjottiin ratkaisuksi kokonaan uutta allasta viallisen tilalle seuraavasta saapuvasta erästä. Sovittiin että allas tullaan vaihtamaan kun uusi erä saapuu Suomeen ja parin viikon päästä tulikin ilmoitus että altaat ovat saapuneet ja uusi voidaan tuoda paikalle kunhan vanha on tyhjennetty. Vaihto sovittiin parin päivän päähän ja tyhjensin altaan valmiiksi sitä varten. Aamulla tuli hiab-auto taas pihaan, vanha allas kytkettiin irti ja nypättiin pois, uusi allas laitettiin paikalle ja sähköihin. Homma valmis ja uusi täysin toimiva allas pihalla, joten uskaltaa vähän kehaista AuraSpan reklamaatiotoimintaakin.

  Itse allas on ollut juuri sellainen kuin etukäteen sen toivoimmekin olevan. Kaaskeri on nimellisesti 5-hengen allas, mutta sanoisin maksimikapasiteetiksi enemmänkin kolme aikuista ja kaksi lasta, mikä riittää meille vallan mainiosti. Hierontasuuttimet altaassa ovat todella tehokkaat kahden pumpun ansiosta, nykyään kylpylöiden altaiden suihkut tuntuvat aika vaatimattomilta omaan verrattuna. Meidän mallissamme on myös erilliset kuplasuuttimet ja pumppu pelkkien ilmakuplien puhaltamiselle, mikä on toiminto jota monesta muusta altaasta ei löydy, ja ehdottomasti meidän aikuisten mieleen. Led-valot luovat myös mukavaa tunnelmaa pimeinä iltoina, ja monivärisenä siitä löytyy aika varmasti mieleinen vaihtoehto jokaiselle. Tässä on oletustilana värien vaihto joka meillä onkin useimmiten päällä. Altaan käyttöpaneeli on erittäin helppokäyttöinen, ja allas osaa myös muistutella suuttimien huuhtomisesta/vaihtamisesta sekä veden vaihtamisesta. Lämmitystiloja on useita joiden avulla altaan voi pitää joko koko ajan lämpöisenä tai laskea välillä sen lämpöjä esim. arkipäiviksi sähkön säästämiseksi.

  Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus sekä yrityksestä että tuotteesta.

 • Mika Viljakainen
  Google-arvostelu

  Kyllä uusia sivuja katseltiin myymälässä, hyvältä näytti 🙂. Ylihuomena ViskanSpa Bokö saapuu pihaan 🥳. …

 • Satu Irjala
  Facebook-arvostelu

  Täällä yks tyytyväinen asiakas huhuilee. Palvelu erinomaista. Aina aikaa vastailla jos jonkinlaisiin kysymyksiin. Paikan päällä koeistuttiin montaa allasta, Pikkupuhuriin päädyimme. Paras ostos ikinä. Nyt kovalla käytöllä. Suosittelen AuraSpa:ta ja heidän erinomaista henkilökuntaa

 • Tanja Pajunen
  Facebook-arvostelu

  Hieno esimerkki firmasta, jossa oikeasti panostetaan siihen että asiakas on tuotteeseensa tyytyväinen. Vaatii hyvää pelisilmää ja pitkää pinnaa. Mukava myös huomata että yrityksessä on ymmärretty puskaradion merkitys menestyksekkään kaupanteon taustalla. Kiitos Nikelle loputtomasta venymisestä, lukuisista neuvoista ja tietenkin mahtavasta poreammeesta. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka edes harkitsevat poreammeen ostoa.
  -Team Tampere

 • Petteri Mustonen
  Google-arvostelu

  Ströömi ollut meillä kolme vuotta, muuten hyvin toiminut ympäri vuoden kerran lämmitin vaihdettu takuu oli umpeutunut kuukautta ennen joten omaan piikkiin meni.

 • Saana Sjöblom-Hasselblatt
  Facebook-arvostelu

  Ulkoporeallas Pikku Puhuri on ollut loistava hankinta.🤩 Iso kiitos AuraSpan myyjille erinomaisesta palvelusta sekä asiantuntevasta tietämyksestä altaisiin ja niiden asennukseen liittyen! Saatavilla ollut tumma väri sopii todella kivasti terassiin.🌊

 • Laadukkaat tuotteet, asiantunteva palvelu sekä kattavat huolto-, jälkimarkkinointi ja takuupalvelut tekivät ulkoporeammeen ostopaikan valinnan helpoksi!

 • Markku Koivu
  Facebook-arvostelu

  Lomamatkojen siirtyessä pandemian ja henkilökohtaisten syiden vuoksi päätimme viime vuonna panostaa ”lähilomailuun” ja lasitimme talomme terassin. Tilanteen jatkuessa samanlaisena myös tänä vuonna, mietimme olisiko nyt (kesäkuun puoliväli) aika ulkoporealtaalle.
  Netin syövereistä etsimme eri vaihtoehtoja ja toimittajia, kriteereinä paikat neljälle…viidelle henkilölle, kaksi makuupaikkaa, hyvä eristys, laadukas tekniikka (pumput, automatiikka, allasakryyli, takuu, jne.). Meille oli myös tärkeää, että myyjältä saa tarvittaessa tukea käyttöönotossa ja huoltopalvelun.
  Tarjontaa oli paljon ja päätimme keskittyä eteläisessä Suomessa oleviin toimittajiin. Alusta asti oli selvä, että allas pitää vähintäänkin käydä koeistumassa, jotta selkänojan muoto ja makuupaikkojen pituus täsmäisi käyttäjiin.
  Kävimme pääkaupunkiseudulla kolmessa eri liikkeessä koeistumassa altaita, mutta pitkien toimitusaikojen vuoksi päätimme vielä jatkaa etsintää.
  Olimme useita kertoja käyneet AuraSpan (ent. MasterSauna) nettisivuilla, mutta muutaman tunnin ajomatka oli tähän asti ollut kynnyksenä lähteä tutustumaan liikkeen tarjontaan. Pandemian hieman helpottaessa, päätimme lähteä minilomalle Turkuun ja yhdistää reissuun käynnin AuraSpan showroomissa.
  Liikkeessä saimme erinomaisen esittelyn Marialta ja n. 2,5h koeistumisten jälkeen sovimme Keistiö-allastoimituksen n. kahden viikon päähän. Sirpalta ja Niklakselta saimme nopeita vastauksia jälkikäteen sähköpostitse esittämiimme kysymyksiin, kiitos kaikille hyvästä palvelusta!
  Kahden viikon aikana valmistelimme terassimme siihen kuntoon, että allas saadaan asennettua. Allas saapui sovittuna päivänä pihaamme ja saimme paikallisen toimijan nostamaan altaan saman tien terassillemme. Nyt on allas upotettuna terassilla ja olemme hyvin tyytyväisiä Keistiöön.
  Kiitos AuraSpan juhannus ja kesä ovat olleet mahtavat!

 • Harri Aalto
  Facebook-arvostelu

  Mahtava, kannattaa ostaa😊

 • AuraSpan Petrille, Niklakselle ja Tuomakselle suuri kiitos ensiluokkaisesta palvelusta. Myymälässä käydessä eri altaita esiteltiin, kerrottiin reilusti niiden hyvät ja huonot puolet. Ostopäätöksen jälkeen amme toimitettiin sovitusti kotipihaan. Sähkömiehen (ulkoinen toimija) kytkennän jälkeen allas ei kuitenkaan lähtenyt päälle, ja asentaja Tuomas tuli vielä samana iltana tutkimaan missä vika, ja se löytyikin sähkömiehen kytkennöistä lopulta, eli allas oli ehjä. Suosittelen vahvasti!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Kari Takanen
  Facebook-arvostelu

  Hyvännäköinen ulkoporeamme.🤗

 • Atte Salminen
  Google-arvostelu

  Todella mukava henkilökunta sekä osaava neuvomaan porealtaan valinnassa.

 • Kävimme useammassa paikassa katselemassa altaita ja huomattiin heti, että tämä paikka erottui muista ensiluokkaisella asiantuntemuksella ja parhaalla asiakaspalvelulla. Vaikka emme osanneet tehdä altaan valintaa todellakaan heti, meitä jaksettiin aina palvella iloisesti uudelleen, kysymyksiimme vastailtiin ja saimme tutustua altaiden ominaisuuksiin kaikessa rauhassa. Myyjät auttoivat meitä löytämään oikeanlaisen altaan juuri meille, olematta kuitenkaan millään lailla tuputtavia. Päädyimme lopulta Viskan Spa Bokö White Edition– altaaseen, ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä! Altaan toimitus sujui niinkuin pitikin ja toimitusajankohta saatiin sovittua toiveidemme mukaisesti vasta keväälle (ostimme altaan ennen vuodenvaihdetta). Jonkin ajan kuluttua käyttöönoton jälkeen altaassa ilmeni kuitenkin vuoto. Yhteydenottoomme vastattiin heti ja allasta tultiin katsomaan nopealla aikataululla. Vuoto vaati vielä toisenkin korjaustoimenpiteen, mutta sekin saatiin järjestymään hyvin nopeasti. Hyvä asiakaspalvelu ei siis lopu altaan ostohetkeen, vaan tukea ja apua saa aina tarpeen vaatiessa myös sen jälkeen. Ei ole huonoa sanottavaa, tiedämme mistä seuraavan altaan ostamme jos joskus vielä tarvetta tulee. Iso kiitos koko Auraspan väelle! 😊

 • Mirva Ahala
  Google-arvostelu

  Kaikki sujui erittäin hyvin. Allas valittiin pitkän harkinnan jälkeen ja on ollut juuri sellainen kuin toivottiin. Kiitos.

 • Niklas Selin
  Facebook-arvostelu

  Tutkiskelin altaita monesta eri paikasta kissojen ja koirien kanssa, mutta kun AuraSpan Niklas lähetti sähköpostia asian tiimoilta takaisin samoin tein ja vastasi jokaiseen kysymykseen ja vähän enemmänkin vielä oli valinta erittäin helppo. Puhelin kouraan ja puhelua Niklakselle. Allaskaupat syntyivät sekunnissa 🔥 erittäin mahtavaa ja asiantuntevaa asiakas palvelua 🌲/5
  joten jos olet pohtimassa altaan ostoa itse ja mietit eri vaihtoehtoja niin valitse AuraSpa. tämän helpommaksi ei altaan ostaminen enää mene 💎👌Kiitokset vielä Niklakselle 🙏