Yli 2000 toimitettua allasta(102 arvostelua)

Ulkoporeallas Pikku-Puhuri

Ei vielä arvosteluja

Alkuperäinen hinta oli: 5690,00 €.Nykyinen hinta on: 5190,00 €.

9% ALE

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana

5190,00 €

Mallistomme ehdoton hittituote – ja ihan syystäkin. Matalasta ulkokorkeudesta huolimatta tämä allas on todella syvä ja soveltuukin hyvin pitkillekin kylpijöille. Tutustu myymälässämme ja ihastu!

 • Mitat

  198 x 198 x 83 cm

 • Henkilömäärä

  6

 • Makuupaikat

  1

Muut ovat ostaneet myös
1 × Darlly SC757-suodatin (AuraSpa, Svenskabad, Lyfco)
Alkuperäinen hinta oli: 59,90 €.Nykyinen hinta on: 39,90 €.
1 × Kelluva Shampanjabaari
Alkuperäinen hinta oli: 110,00 €.Nykyinen hinta on: 89,90 €.
1 × Kansimekanismi kaasujousella (YLÄMALLI)
Alkuperäinen hinta oli: 450,00 €.Nykyinen hinta on: 359,90 €.

Varastossa - toimitetaan muutamassa arkipäivässä

14 päivän palautusoikeus

Lue lisää
YouTube video
Altaan tekniset ominaisuudet
Koko1980 x 1980 x 830 mm
Paino tyhjänä/täytettynä280/1530 kg
Vesitilavuusn. 1250 litraa
LämpökansiKyllä, vinyyli. 15 cm keskeltä ja 12 cm laidoilta, jotta vesi valuu pois.
Hierontapumppu 13 hv, 2200W
Erillinen suodatuspumppuKyllä
OhjausyksikköGecko YE
Lämmitysvastus3 kW Gecko
OhjauspaneeliGecko in.K500
PuhdistusjärjestelmäOtsonaattori
Led-valaistusKyllä, useita eri väriohjelmia
Valaistu vesielementtiKyllä
RST-suuttimetKyllä
Vesihierontasuuttimet35 kpl
Kuitusuodattimet1 kpl, Darlly SC757
Sähkökytkentä3x16A 400 V (voimavirta) tai 1x16A 230V (valovirta)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Ulkoporeallas Pikku-Puhuri Ulkoporeallas Pikku-Puhuri
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
Lisää valokuvia tai videota arvosteluun
 • Ilmainen toimitus yli 150€ tarviketilauksille

 • Toimitetaan 2-4 arkipäivässä

Niklas Tanhuanpää, Auraspan myyjä myymäläpäällikkö Lucan kanssa metsässä

Kysyttävää tuotteesta?

Poreilun asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin ulkoporealtaisiin liittyviin kysymyksiin. Voit soittaa meille suoraan tai jättää soittopyynnön alla olevien painikkeiden kautta.

AuraSpa ulkoporeallas Pikku-Puhuri terassin jatkeena

AuraSpa ulkoporeallas Pikku-Puhuri

Mallistomme ehdoton hittimalli, joka on vuosien saatossa kerännyt todella paljon positiivista palautetta uskomattoman hinta-laatusuhteensa puolesta.

Sinulle, joka tykkäät nauttia poreista koko perheen voimin tai vaikkapa ystävien kesken. Tämä malli ylittää kaikkien odotukset, sillä Pikku-Puhuri on nimestä poiketen erittäin tilava, syvä sekä edullinen vaihtoehto huippuominaisuuksilla.

Malli on tehty erityisesti pidempiä ihmisiä ajatellen, sillä altaassa istutaan normaalia syvemmällä. Pikku Puhuri on ulkomuodoltaan matala, sillä korkeus on vain 83 cm, joten se uppoutuu myös hienosti terassikokonaisuuteen ilman altaan fyysistä upotusta.

Altaassa on virallisesti yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa, mutta allas on siitä mielenkiintoinen malli, että loiva sisämuotoilu mahdollistaa kylpijöille paikkojen muokkaamisen oman maun mukaan ja tässä on vain mielikuvitus rajana. Katso kuvastosta miten monikäyttöinen allas onkaan!

Pikku-Puhurin 35 tehokkasta hierontasuutinta ja 3 hv hierontapumppu takaavat nautinnollisen ja kokonaisvaltaisen hierontakokemuksen. Hierontatehoa saa säädettyä portaattomasti toimimaan vain esimerkiksi tietyillä paikoilla ja tämän lisäksi altaan kulmaistuimista ja makuupaikasta löytyvät vielä yksilölliset paineensäätöventiilit, joilla säädät oman paikkasi hierontatehoa.

Altaasta löytyy muun muassa markkinoiden paksuimmat harjakattoiset kannet, tyhjennysventtiili sekä äänetön ja pienikulutteinen suodatuspumppu, joka on harvinaista tämän hintaluokan altaissa, ja vielä vakiona.

HUOM! Pikku-Puhurin voit tarvittaessa myös vuokrata peräkärryllä meiltä ja testata allasta omalla pihalla ennen ostopäätöstä.

Oletko jo tutustunut miten helpotat altaan kannen käsittelyä?

Muistathan tilata myös samalla altaan hoitoon tarvittavat aineet?

Altaan puhtaanapitoon suosittelemme entsyymipohjaista SpaMarvel-puhdistusainetta, jonka avulla allasveden kemikaalitasot pystytään pitämään niin matalalla kuin mahdollista eikä korkea klooritaso rasita altaan komponentteja, kansia eikä altaassa kylpijöitä!

Tuntuuko tämä allas teidän käyttöönne muuten sopivalta mutta haluaisit altaaseen sittenkin kaksi rentouttavaa makuupaikkaa? Tutustu tästä saman kokoluokan altaaseen, jossa kaksi makuupaikkaa.

AuraSpa PikkuPuhuri-ulkoporealtaan erityisominaisuudet: 

 • Geckon (Canada) valmistama automatiikka
 • 3 kW lämmitysvastus
 • Tehokas 3 hv hierontapumppua
 • Erillinen suodatuspumppu
 • Otsonointijärjestelmä
 • Paineensäätöventiilit tehon säätöön.
 • Harjakattoinen lämpökansi vakiona (paksuus 15/12 cm)
 • Tyhjennysventiili vakiona
 • Huoltovapaa komposiittipanelointi
 • Jäätymisenesto-järjestelmä

Vuosien saatossa kehitetty ja energiatehokkaaksi todettu eristys unohtamatta altaan huollettavuutta. 

Kaikki AuraSpan altadien eristystekniikka takaa ulkoporealtaalle energiatehokasta käyttöä ympärivuoden. Paksu nelikerroseristyksemme hyödyntää useampaa eri kerrosta lämmöneristämiseen. AuraSpan altaiden eristykseen pääset tutustumaan täältä. AuraSpan altaiden eristystekniikan ansiosta altaan huollettavuus on huippuluokkaa.

Altaissamme on myös vakiona markkinoiden paksuin vakioeristekansi ja ulkoporealtaan tärkein eriste onkin lämpökansi, sillä lämpöhän tunnetusti nousee ylöspäin. Eristekansi on 15cm paksu keskeltä ja 12cm reunoilta (Pikku-Puhurissa ja sitä isommissa altaissa). Tämän ansiosta esimerkiksi sadevesi pääsee valumaan pois kannen päältä eikä jää rasittamaan kantta.

Laadukkaat ja monipuoliset hierontaominaisuudet. 

PikkuPuhurin hierontapumpun teho on 2,2kW ja moni kilpailija käyttääkin saman hintaluokan altaissa 1,5kW tai jopa 1,3 kW hierontapumppua. PikkuPuhuri-ulkoporealtaassa on 35 suutinta ja näiden tehonjakoa onkin mahdollista säätää monipuolisesti erillisen, portaattoman tehonsäätimen ansiosta. Näin ollen hierontaelämys on varmasti mielyttävä, kattava ja juuri sellainen kuin itse haluat.

Erillinen suodatuspumppu. 

Erillinen suodatuspumppu on yksi altaan tärkeimmistä vakiovarusteista, joka jätetään pois monesti useiden toimijoiden altaissa kun puhutaan edullisen hintaluokan altaista. Erillisen suodatuspumpun ansiosta altaan lämmitys- ja suodatusaikana altaassa pyörii pieni ja hiljainen pumppu kierrättäen vettä suodattimien kautta lämmittimelle ja takaisin altaaseen. Toinen vaihtoehto altaan vedenkierrätykseen on kaksinopeuksinen/yhdistelmäpumppu, jolloin vedenkierrätyksestä vastaa yksi altaan hierontapumpuista. Erillisen hierontapumpun etuja ovat: energiatehokkuus, hierontapumppujen säästyminen suodatuksessa sekä hiljainen, lähes äänetön käyntiäänti, joka lisää mielyttävyyttä allasta käyttäessä/altaan vieressä toimiessa.

Tehokas suodatusjärjestelmä sekä otsonointipuhdistus. 

AuraSpan ulkoporealtaissa käytetään monille ulkoporealtaille ominaista kuitusuodatus -järjestelmää, joka suodattaa allasvedestä tehokkaasti pois ylimääräiset kelluvat roskat ja irtohiukset. Kylpijät vievät allasveteen mukanaan myös yllättävän suuren määrän rasvaa, joka kulkeutuu ajan myötä altaan suodattimiin. Näin allasvesi säilyy pitkään puhtaana ja miellyttävänä käyttää. Lisäksi kaikista altaistamme löytyvä otsonaattori tukee altaan puhdistusjärjestelmää, vähentää kemikaalien tarvetta ja pidentää vedenvaihtoväliä. Valikoimastamme löytyy myös paljon erilaisia puhdistusaineita, joiden avulla allasveden klooritasoa saadaan madallettua huomattavasti ja kylpeminen on miellyttävää!

Ympärivuotiseen nautintoon tarvitaan tarpeeksi lämmitystehoa. 

Kaikki ulkoporealtaamme on varustettu vähintään 3kW lämmittimillä. Altaan lämmittimen koko ei vaikuta altaan sähkönkulutukseen vaan veden lämpötilan pysymiseen, sekä lämmitysnopeuteen. Moneen malleista on mahdollista lisätä tehdasasenteisena myös lisälämmitin, jolloin yhteisteho on jopa 6,8 kW.

Ulkoporealtaiden led-valaistus kruunaa rentouttavan kylpykokemuksen. 

Kaikissa altaissamme sisävalaistuksesta vastaa erillisten led-valojen lisäksi myös altaan pohjan tuntumassa sijaitseva iso pohjavalo, jonka ansiosta veden valaistuksesta tulee tyylikäs ja tasainen. Illan hämärtyessä ulkoporealtaan eri värivalot saavat aikaan vieläkin upeamman tunnelman. Altaissamme haluttu väri voidaan lukita tai nauttia altaassa automaattisesti vaihtuvasta väriohjelmasta johon kuuluu jopa 7 eri värisävyä.

Huoltovapaa ulkopanelointi. 

Komposiitista valmistettu ulkoverhous on täysin huoltovapaa ja pitkäikäinen. Ulkokuoren huoltotoimenpiteinä riittää säännöllinen kostealla mikrokuituliinalla pyyhkiminen.

Jäätymisenestojärjestelmä. 

Kaikissa altaissamme on vakiona jäätymisenestojärjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, jos vedenlämpötila laskee alle 10 asteen. Hierontapumput alkavat tuottamaan lämpöä ja pitävät allasveden sulana. Näin altaamme eivät pääse jäätymään, vaikka lämmitin olisi hajonnut tai jostain muusta syystä kytkeytynyt pois päältä.

Tyhjennysventtiili. 

Kaikissa AuraSpan altaissamme on vedenpoistoventtiili vakiona. Allaspaketin mukana tulee myös puutarhaletkuun sopiva vastakappale, jotta veden voi johtaa viemäriin vaivattomasti. Altaan voi tyhjentää myös uppopumpulla. Altaan pohjassa ulostuloreiästä saat valutettua allasosan tyhjäksi. Altaan tyhjennysventiili sijaitsee altaan ulkokuoressa, johon puutarhaletkun pikaliitin on helppo kiinnittää. Huomioithan, että allas ei tyhjene kuitenkaan kokonaan vedestä venttiilin kautta vaan putkistoon jää aina vettä eli jos allas täytyy tyhjentää talveksi, TÄMÄ EI RIITÄ!!!

Paino 260 kg (kilogramma)
Mitat 198 × 198 × 83 cm (senttimetri)
Henkilömäärä

6 – 7 henkilöä

Sisäväri

Marmorin valkoinen, Marmorin musta

Ulkoväri

Harmaa komposiitti

Allasmerkki

AuraSpa

Altaan koko

Alle 2000×2000 mm, 2000×2000 mm

Makuupaikat

1 makuupaikka

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Ulkoporeallas Pikku-Puhuri Ulkoporeallas Pikku-Puhuri
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
Lisää valokuvia tai videota arvosteluun

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Vastaustasi tallennettaessa tapahtui virhe. Ilmoita siitä sivuston ylläpitäjälle. Lisätietoa:

Katso myös