Yli 2000 toimitettua allasta

(102 arvostelua)

Ulkoporeallas Pukkari

Ei vielä arvosteluja

Original price was: 8990,00 €.Current price is: 6990,00 €.

22% ALE

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana

6990,00 €

Huima määrä suuttimia ja erilaisia hierontaominaisuuksia viimeistellyillä yksityiskohdilla. Tässä altaassa makuupaikat samaan suuntaan, joten molemmat saavat nauttia parhaasta maisemasta omalla makuupaikalla!

  • Mitat

    220 x 220 x 92 cm

  • Henkilömäärä

    5

  • Makuupaikat

    2

Muut ovat ostaneet myös
1 × Darlly SC758-suodatin (AuraSpa, Wellis, Kuohu)
Original price was: 59,90 €.Current price is: 39,90 €.
1 × Kansimekanismi kaasujousella (YLÄMALLI)
Original price was: 450,00 €.Current price is: 359,90 €.
1 × Kelluva Shampanjabaari
Original price was: 110,00 €.Current price is: 99,90 €.
1 × SPA Start Set
Original price was: 132,30 €.Current price is: 120,00 €.

Varastossa - toimitetaan muutamassa arkipäivässä

14 päivän palautusoikeus

Lue lisää
Altaan tekniset ominaisuudet
Koko2200 x 2200 x 920 mm
Paino tyhjänä/täytettynä380/1780 kg
Vesitilavuusn. 1400 litraa
LämpökansiKyllä, vinyyli. 15 cm keskeltä ja 12 cm laidoilta, jotta vesi valuu pois.
Hierontapumppu 13 hv, 2200W
Hierontapumppu 23 hv, 2200W
Erillinen suodatuspumppuKyllä
OhjausyksikköGecko YE
Lämmitysvastus3 kW Gecko
OhjauspaneeliGecko in.K500
PuhdistusjärjestelmäOtsonaattori
Led-valaistusKyllä, useita eri väriohjelmia
Valaistu vesielementtiKyllä
Juomien säilytyslaatikkoKyllä
RST-suuttimetKyllä
Vesihierontasuuttimet85 kpl
Kuitusuodattimet1 kpl, Darlly SC758
Sähkökytkentä3x16A 400 V (voimavirta)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Ulkoporeallas Pukkari Ulkoporeallas Pukkari
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
Lisää valokuvia tai videota arvosteluun
  • Ilmainen toimitus yli 150€ tarviketilauksille

  • Toimitetaan 2-4 arkipäivässä

Niklas Tanhuanpää, Auraspan myyjä myymäläpäällikkö Lucan kanssa metsässä

Kysyttävää tuotteesta?

Poreilun asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin ulkoporealtaisiin liittyviin kysymyksiin. Voit soittaa meille suoraan tai jättää soittopyynnön alla olevien painikkeiden kautta.

Ulkoporealtaan vedenhoito ja tyhjennys

Ulkoporeallas AuraSpa Pukkari

AuraSpan Pukkari on ulkoporeallas, joka ihastuttaa kylpijät hieronnoillaan. 85 hierontasuutinta varmistavat nautinnollisen hierontakokemuksen, oli kylpijä sitten makuu- tai istumapaikalla.

Altaassa on kaksi tilavaa makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa, joten tilaa riittää myös isommalle porukalle.Porealtaasta löytyy myös upeita yksityiskohtia, jotka erottavat altaan muista malleista.

Altaan makuupaikat ovatkin poikkeuksellisesti molemmat samaan suuntaan. Jos teillä esimerkiksi jokin kiva maisema, johon molemmat yleensä haluaisivat katsella niin tässä altaassa ei tule makuupaikan suunnastakaan tappelua!

Mallista löytyy muun muassa kaksi erillistä vesielementtiä, sekä altaaseen on integroitu oma säilytystila juomia varten.

Altaasta löytyy muun muassa markkinoiden paksuimmat harjakattoiset kannet, tyhjennysventtiili sekä äänetön ja pienikulutteinen suodatuspumppu, joka on harvinaista tämän hintaluokan altaissa, ja vielä vakiona.

Tunnelmallisen kylpykokemuksen kruunaa valaistu vesiputous sekä kaksi valaistua pissapoikaa, jotka ovat eritoten lasten mieleen!

Oletko jo tutustunut miten helpotat altaan kannen käsittelyä?

Muistathan tilata myös samalla altaan hoitoon tarvittavat aineet?

Altaan puhtaanapitoon suosittelemme entsyymipohjaista SpaMarvel-puhdistusainetta, jonka avulla allasveden kemikaalitasot pystytään pitämään niin matalalla kuin mahdollista eikä korkea klooritaso rasita altaan komponentteja, kansia eikä altaassa kylpijöitä!

Pukkari-ulkoporealtaan erityisominaisuudet: 

  • Geckon (Canada) valmistama automatiikka
  • 3 kW lämmitysvastus
  • Makuupaikat samaan suuntaan
  • Tehokkaat 2 x 3 hv hierontapumput
  • Erillinen suodatuspumppu
  • Otsonointijärjestelmä
  • Paineensäätöventiilit tehon säätöön, sekä portaaton säätö hierontatehon siirtämiseksi
  • Harjakattoinen lämpökansi vakiona (paksuus 15/12 cm)
  • Valaistus vesielementit
  • Juomateline altaan nurkassa
  • Tyhjennysventiili vakiona
  • Huoltovapaa komposiittipanelointi
  • Jäätymisenesto-järjestelmä

    Vuosien saatossa kehitetty ja energiatehokkaaksi todettu eristys unohtamatta altaan huollettavuutta. 

    Kaikki AuraSpan altadien eristystekniikka takaa ulkoporealtaalle energiatehokasta käyttöä ympärivuoden. Paksu nelikerroseristyksemme hyödyntää useampaa eri kerrosta lämmöneristämiseen. AuraSpan altaiden eristykseen pääset tutustumaan täältä. AuraSpan altaiden eristystekniikan ansiosta altaan huollettavuus on huippuluokkaa.

    Altaissamme on myös vakiona markkinoiden paksuin vakioeristekansi ja ulkoporealtaan tärkein eriste onkin lämpökansi, sillä lämpöhän tunnetusti nousee ylöspäin. Eristekansi on 15cm paksu keskeltä ja 12cm reunoilta (Pikku-Puhurissa ja sitä isommissa altaissa). Tämän ansiosta esimerkiksi sadevesi pääsee valumaan pois kannen päältä eikä jää rasittamaan kantta.

    Laadukkaat ja monipuoliset hierontaominaisuudet. 

    Pukkarin hierontapumppujen tehot on 2,2kW per pumppu ja näitä altaasta löytyy kaksin kappalein. Moni kilpailija käyttääkin saman hintaluokan altaissa 1,5kW tai jopa 1,3 kW hierontapumppua ja tämä tarkoittaa sitä, että Pukkari pesee monen muun altaan heittämällä hierontatehoissa. Pukkari-ulkoporealtaassa on yli 80 suutinta ja näiden tehonjakoa onkin mahdollista säätää monipuolisesti erillisen, portaattoman tehonsäätimen ansiosta. Näin ollen hierontaelämys on varmasti mielyttävä, kattava ja juuri sellainen kuin itse haluat.

    Erillinen suodatuspumppu. 

    Erillinen suodatuspumppu on yksi altaan tärkeimmistä vakiovarusteista, joka jätetään pois monesti useiden toimijoiden altaissa kun puhutaan edullisen hintaluokan altaista. Erillisen suodatuspumpun ansiosta altaan lämmitys- ja suodatusaikana altaassa pyörii pieni ja hiljainen pumppu kierrättäen vettä suodattimien kautta lämmittimelle ja takaisin altaaseen. Toinen vaihtoehto altaan vedenkierrätykseen on kaksinopeuksinen/yhdistelmäpumppu, jolloin vedenkierrätyksestä vastaa yksi altaan hierontapumpuista. Erillisen hierontapumpun etuja ovat: energiatehokkuus, hierontapumppujen säästyminen suodatuksessa sekä hiljainen, lähes äänetön käyntiäänti, joka lisää mielyttävyyttä allasta käyttäessä/altaan vieressä toimiessa.

    Tehokas suodatusjärjestelmä sekä otsonointipuhdistus. 

    AuraSpan ulkoporealtaissa käytetään monille ulkoporealtaille ominaista kuitusuodatus -järjestelmää, joka suodattaa allasvedestä tehokkaasti pois ylimääräiset kelluvat roskat ja irtohiukset. Kylpijät vievät allasveteen mukanaan myös yllättävän suuren määrän rasvaa, joka kulkeutuu ajan myötä altaan suodattimiin. Näin allasvesi säilyy pitkään puhtaana ja miellyttävänä käyttää. Lisäksi kaikista altaistamme löytyvä otsonaattori tukee altaan puhdistusjärjestelmää, vähentää kemikaalien tarvetta ja pidentää vedenvaihtoväliä. Valikoimastamme löytyy myös paljon erilaisia puhdistusaineita, joiden avulla allasveden klooritasoa saadaan madallettua huomattavasti ja kylpeminen on miellyttävää!

    Ympärivuotiseen nautintoon tarvitaan tarpeeksi lämmitystehoa. 

    Kaikki ulkoporealtaamme on varustettu vähintään 3kW lämmittimillä. Altaan lämmittimen koko ei vaikuta altaan sähkönkulutukseen vaan veden lämpötilan pysymiseen, sekä lämmitysnopeuteen. Moneen malleista on mahdollista lisätä tehdasasenteisena myös lisälämmitin, jolloin yhteisteho on jopa 6,8 kW.

    Ulkoporealtaiden led-valaistus kruunaa rentouttavan kylpykokemuksen. 

    Kaikissa altaissamme sisävalaistuksesta vastaa erillisten led-valojen lisäksi myös altaan pohjan tuntumassa sijaitseva iso pohjavalo, jonka ansiosta veden valaistuksesta tulee tyylikäs ja tasainen. Illan hämärtyessä ulkoporealtaan eri värivalot saavat aikaan vieläkin upeamman tunnelman. Altaissamme haluttu väri voidaan lukita tai nauttia altaassa automaattisesti vaihtuvasta väriohjelmasta johon kuuluu jopa 7 eri värisävyä.

    Huoltovapaa ulkopanelointi. 

    Komposiitista valmistettu ulkoverhous on täysin huoltovapaa ja pitkäikäinen. Ulkokuoren huoltotoimenpiteinä riittää säännöllinen kostealla mikrokuituliinalla pyyhkiminen.

    Jäätymisenestojärjestelmä. 

    Kaikissa altaissamme on vakiona jäätymisenestojärjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, jos vedenlämpötila laskee alle 10 asteen. Hierontapumput alkavat tuottamaan lämpöä ja pitävät allasveden sulana. Näin altaamme eivät pääse jäätymään, vaikka lämmitin olisi hajonnut tai jostain muusta syystä kytkeytynyt pois päältä.

    Tyhjennysventtiili. 

    Kaikissa AuraSpan altaissamme on vedenpoistoventtiili vakiona. Allaspaketin mukana tulee myös puutarhaletkuun sopiva vastakappale, jotta veden voi johtaa viemäriin vaivattomasti. Altaan voi tyhjentää myös uppopumpulla. Altaan pohjassa ulostuloreiästä saat valutettua allasosan tyhjäksi. Altaan tyhjennysventiili sijaitsee altaan ulkokuoressa, johon puutarhaletkun pikaliitin on helppo kiinnittää. Huomioithan, että allas ei tyhjene kuitenkaan kokonaan vedestä venttiilin kautta vaan putkistoon jää aina vettä eli jos allas täytyy tyhjentää talveksi, TÄMÄ EI RIITÄ!!!

    Paino360 kg (kilogramma)
    Mitat220 × 220 × 92 cm (senttimetri)
    Henkilömäärä

    4 – 5 henkilöä

    Makuupaikat

    2 makuupaikkaa

    Allasmerkki

    AuraSpa

    Sisäväri

    Marmorin musta

    Ulkoväri

    Harmaa komposiitti

    Arviot

    Arvosteluja ei vielä ole

    Lisää arvostelu
    Ulkoporeallas Pukkari Ulkoporeallas Pukkari
    Arvostelu*
    0/5
    * Luokitus on pakollinen
    Arvostelusi
    * Arvostelu on pakollinen
    Nimi
    * Nimi vaaditaan
    Lisää valokuvia tai videota arvosteluun

    Kysymykset & Vastaukset

    Ei kysymyksiä vielä

    Kysy kysymys

    Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

    Kiitos kysymyksestä!

    Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

    Virhe

    Warning

    Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

    Lisää vastaus

    Kiitos vastauksestasi!

    Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

    Virhe

    Warning

    Vastaustasi tallennettaessa tapahtui virhe. Ilmoita siitä sivuston ylläpitäjälle. Lisätietoa:

    Katso myös