fbpx

Ulkoporealtaan suodattimet

Ulkoporealtaan suodatin on välttämätön osa allasta, joka pitää veden puhtaana ja estää epäpuhtauksien pääsyn altaan vedenkiertojärjestelmään. Laadukas suodatin pitää porealtaan veden raikkaana, jolloin kylpeminen on nautinnollisempaa ja joudut vaihtamaan veden harvemmin. Uusi suodatin on siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin säästettyjen vesilaskujen muodossa.

Kun huolehdit että altaasi suodatin on kunnossa, pidennät altaasi käyttöikää ja vähennät ylläpitokustannuksia. Tukossa oleva suodatin voi johtaa vesikierron tukkeutumiseen tai jopa altaan ennenaikaiseen hajoamiseen.

Löydät laajasta valikoimasta mm. AuraSpan, ViskanSpan, Aresson, Novitekin, Welliksen, Hotspringin sekä Kuohuspan altaisiin sopivat suodattimet. Oli kyseessä suuri tai pieni allas, premium tai perusmallin allas – toimitamme jokaiseen altaaseen sopivat suodattimet nopealla ja edullisella toimituksella lähimpään pakettipisteeseen ympäri maan.

Suurin osa valikoimamme suodattimista on yhteensopiva suosituimpien altaiden kanssa, joten mittaamalla vanhan suodattimen tai tarkastamalla altaasi mallin löydät helpoiten altaallesi sopivimman suodattimen.

Jos et ole varma, mikä suodatin sopii juuri sinun altaaseen, ota rohkeasti yhteyttä. Tunnemme ulkoporealtaat kuin omat taskumme ja autamme mielellämme löytämään parhaat tarvikkeet ja varaosat altaallesi!

TARJOUS

Altaan lisäostokset suodattimet

Darlly suodatinpesuri

29,90 
TARJOUS

Altaan lisäostokset suodattimet

Darlly SC704-suodatin (Novitek,Viskanspa,Jacuzzi)

34,90 
TARJOUS
TARJOUS

Suodattimet

Darlly SC758-suodatin (AuraSpa, Wellis, Kuohu)

39,90 
TARJOUS

Altaan lisäostokset suodattimet

Darlly SC757-suodatin (AuraSpa, Svenskabad, Lyfco)

39,90 
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS
TARJOUS

Ulkoporealtaiden tarvikkeet

Darlly SC757 x 6 kpl

215,40 
TARJOUS
TARJOUS