Yli 2000 toimitettua allasta(102 arvostelua)

Miksi valita pohjoismainen ulkoporeallas?

Monelle laadukas lähituotanto on ensiarvoisen tärkeää – myös meille. Pohjoismaisuus meille merkitsee tarkkaa laadunvalvontaa, yksityiskohtaista muotoilua, erityistä kestävyyttä ja ennen kaikkea pitkää käyttöikää. Sen lisäksi, että pohjoismaisen tuotteen tai palvelun valitseminen luo useita työpaikkoja lähelle ja helpottaa tarvittavan teknisen tuen saamista, on muitakin syitä sille, miksi kannattaa valita pohjoismainen ulkoporeallas.

Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitelttu ja lähellä valmistettu ulkoporeallasmerkki on valikoimamme ViskanSpa-ulkoporeallas. 

Pohjoismainen ulkoporeallas on luotu kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet

Yksi merkittävimmistä eduista pohjoismaisuudessa on se, että pohjoismaissa valmistetut ulkoporealtaat on tehty kestämään pohjoismaille tyypilliset paukkupakkaset, syksyiset vesisateet ja porottava kesäaurinko – vaihteleva ilmasto luo omat haasteensa ulkoporealtaan valmistukselle ja jatkuvalle käytölle.

ViskanSpa-ulkoporealtaat ovat dokumentoidusti energiatehokkaita monikerroksisen ja paksun eristyksen,ilmasulkujen sekä allaspumppujen kierrätettävän lämmön ansiosta. ViskanSpa-ulkoporealtaiden paksut kannet valmistetaan tiiviistä solumuovista, jonka eristyskyky säilyy hyvänä vuosia.

​​https://www.viskanspa.se/wp-content/uploads/2022/04/viskan-spa-testresultat_sp.pdf 

TÄSSÄ LINKKI ENERGIAMITTAUKSIIN (RUOTSIKSI) LAITETAAN ARTIKKELIIN?

Kaikissa altaissamme on vakiona myös nerokas jäätymisenestojärjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle veden lämpötilan laskiessa alle 10 °C. Fiksu jäätymisenestojärjestelmä aktivoi hierontapumput tuottamaan lämpöä, jolloin allasvesi pysyy sulana ympäri vuoden. Näin altaamme eivät pääse jäätymään edes silloin, jos lämmitin olisi hajonnut tai jostain muusta syystä kytkeytynyt pois päältä. 

Pohjoismainen ulkoporeallas on energiatehokas

Energiatehokkuus on tärkeä pointti allasta valittaessa. Mitä energiatehokkaampi allas on, sitä edullisemmaksi sen käyttö tulee. 

Energiatehokkaissa ulkoporealtaissa käytetään nykyaikaista tekniikkaa. Markkinoiden halvin ulkoporeallas saattaa loppujen lopuksi ollakin kalliimpi vaihtoehto kuin laadukkaasti lähellä tuotettu ulkoporeallas. Kun hinta on erityisen halpa, täytyy jossain kohtaa suunnittelussa, valmistuksessa ja/tai materiaalivalinnoissa olla menty niin sanotusti oikoteitä pitkin.

Hyvä eristys ja paksut lämpökannet mahdollistavat ulkoporealtaan energiatehokkaan käytön läpi vuoden. Ulkoporealtaamme kuluttavat sähköä vuodessa noin 3000 – 4000 kWh riippuen altaan käytöstä. Ulkoporealtaan sähkönkulutuksesta lisää tietoa löydät täältä.

Valikoimastamme löytyvän ViskanSpa:n ulkoporealtaat on dokumentoitu energiatehokkaiksi useiden eriste- ja ilmasulkukerrosten ansiosta sekä sen, että käytämme uudelleen altaan pumpuista tulevan lämmön. Varsin tehokasta, eikö?

Pohjoismainen ulkoporeallas on laadukas ja turvallinen

Pohjoismainen laatu on maailman parasta laatua ja se näkyy myös allasmarkinoilla. Tehokas suodatusjärjestelmä, otsonointi- tai uv-puhdistus,Aqua Clear System (ACS) sekä alusta loppuun asti tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat takaavat juomavettäkin puhtaamman kylpyveden. 

Tarkkaan valitut materiaalit, muotoilu sekä huolellinen toteutus mahdollistavat ihanat ja stressittömät kylpyhetket koko perheelle vuosien ajan.

ViskanSpa:n ulkoporealtaat valmistetaan Aristechin kestävästä akryylimuovista, joka on erikseen vielä vahvistettu sekä maailman johtavien komponenttivalmistajien osista, automatiikasta ja pumpuista. Kestävästä komposiitista tai alumiinista valmistettu ulkoverhous on täysin huoltovapaa ja pitkäikäinen. 

Pohjoismaisen ulkoporealtaan mukana tulee reilu takuu ja tekninen tuki

Ulkoporealtaat ovat teknisiä laitteita, joten tekninen tuki on tärkeää. Meillä on jo vuosikymmenen kokemus ulkoporealtaista ja niiden huollosta. Tunnemme altaidemme korkean laadun, joten tarjoamme Viskanspa:n altaille 3-vuoden reilun takuun ulkoporealtaidemme automatiikalle. 

Meiltä saat myös varaosia, huoltopalvelua ja muuta teknistä apua ulkoporealtaan kanssa – emme jätä sinua oman onnesi nojaan edes iltaisin tai viikonloppuisin. Luotettavana, kotimaisena toimijana tarjoamme tukemme vielä hankinnan jälkeenkin. 

Viskanspa-ulkoporealtaat made in Sweden

Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut ja valmistetut ViskanSpa-ulkoporealtaat ovat loistava esimerkki pohjoismaisesta lähituotannosta sekä rautaisesta osaamisesta. ViskanSpa-ulkoporealtaat käyvät läpi tarkan laadunvalvonnan ja testauksen, jotta jokainen allas voi tarjota parhaan mahdollisen spa-elämyksen vuosien ajan. Ulkoporealtaidemme korkea laatu, kestävyys, muotoilu ja tarjoamamme tekninen tuki saa jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme. Laatu on meille arvo, josta pidämme kiinni.

Ulkoporeallasvalikoimastamme löydät erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Kenties etsit pienempää mallia rivitalon terassille tai haluat ulkoporealtaan, johon mahtuu suurempikin ystäväporukka nauttimaan voittamattomista hierontaominaisuuksista – kyllä vain, allasvaihtoehdoistamme löytyy sopiva.

ViskanSpa-ulkoporealtaissa on kiinnitetty huomiota helppohoitoisuuteen, energiatehokkuuteen, erinomaiseen kestävyyteen sekä käyttömukavuuteen. Jokainen pienikin yksityiskohta on otettu huomioon, jotta elämys on kokonaisvaltainen.