Arvonnan ehdot

Arvonnan järjestäjä: Littoisten talotekniikka Oy, Laasmäenkatu 5, 20780 Kaarina. Y-tunnus: 2663766-7

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Yritys Oy organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

Arvontaan osallistumisaika on 01.03.2022 – 31.12.2022. Arvonta suoritetaan 31.01.2023 mennessä

Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse sekä sähköpostitse markkinointitarkoituksissa.

Palkinto on Viskanspa Tröllö -ulkoporeallas (Arvo 6 490€). Palkinnon voi lunastaa vuoden kuluessa voittajan valitsemisesta.

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron arvonnan palkinnosta.

Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Littoisten talotekniikka Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Littoisten talotekniikka Oy:lla on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Littoisten talotekniikka Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.